2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 32 پست
برو مسجد و هیئتاونجا خواستگار زیاده ازت شماره میگیرن بعضیاشونم واسطه ازدواجن مورد معرفی میکننکانال ه ...

خیلی ها ایراد میدونن جدایی رو آنقدر کوبیدن تو سرم داخل خونه این مورد رو روی اینکه سر کوچه ام برم ندارم و برسه به مسجد

بعد محله ما اینطوریه که کلا فامیل هستیم هر حرکتی بزنی سریع حرف در میارن

🪽✨️او هزار زن در یک بدن بود؛همزمان شکننده و قوی،شیرین و سرکش،طوفانی و آرام 🌬گابریل مائورو

دوساله موندم زیر حرف و کتک خانواده و فامیل واقعا دیگه چقدر توکل به خدا مگه تقصیر من بوده که طرف قبلی ...

شرایط سختیه واقعا . تجربشو داشتم . حتی یکی از خانواده رفت پیش دعا نویس ،بهش گفته بود بخت منو بستن و از این حرفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرایط سختیه واقعا . تجربشو داشتم . حتی یکی از خانواده رفت پیش دعا نویس ،بهش گفته بود بخت منو بستن و ...

خب چیشد تونستی بازش کنی؟

🪽✨️او هزار زن در یک بدن بود؛همزمان شکننده و قوی،شیرین و سرکش،طوفانی و آرام 🌬گابریل مائورو

خیلی ها ایراد میدونن جدایی رو آنقدر کوبیدن تو سرم داخل خونه این مورد رو روی اینکه سر کوچه ام برم ندا ...

درکت میکنم

منم دقیقا شرایط تورو دارم تو عقد جدا شدم

و انقدر گوشه گیر که اصلا روم نمیشه برم بیرون

ندارم انتظار از کسی، یک نگاه خدا برایم کافیست♥️

خیلی ها ایراد میدونن جدایی رو آنقدر کوبیدن تو سرم داخل خونه این مورد رو روی اینکه سر کوچه ام برم ندا ...

خب شاید تومسجد همه غریبه باشن

درکت میکنم منم دقیقا شرایط تورو دارم تو عقد جدا شدم و انقدر گوشه گیر که اصلا روم نمیشه برم بیرون

امیدوارم خدا بهت صبر و خانواده خوب داده باشه که مجبور نباشی دوباره به فکر ازدواج باشی و عشق واقعی تو پیدا کنی

خب شاید تومسجد همه غریبه باشن

غریبه خیلی کمه توی شهر ما

و اینکه اگر از شهر خودمون باشه حتما فامیل هامون پشیمونش میکنن نمیذارن سر بگیره

امیدوارم خدا بهت صبر و خانواده خوب داده باشه که مجبور نباشی دوباره به فکر ازدواج باشی و عشق واقعی تو ...

خانواده منم مثل خانواده توان

اتفاقا خیلی دلم میخواد زودتر ازدواج کنم با اینکه خودمم شاغلم و معلمم

غریبه خیلی کمه توی شهر ما و اینکه اگر از شهر خودمون باشه حتما فامیل هامون پشیمونش میکنن نمیذارن سر ب ...

ناامید نباش گلم . تو اگر بدونی من با چه شرایطی ازدواج کردم سرت شاخ در میاره . گاهی خودمم تعجب میکنم

نه بابا ،اعتقادی به این چرندیات ندارم . ۱سال بعدش ازدواج کردم. اون خواهرم که ۳ متر دعا گرفت بعد ۱۰ س ...

چطور ازدواج کردی طرفت کی بود آشنا بود

جدایی قبلیت مشکلی برات ایجاد نکرد؟

من اصلا کسی نمیاد سمتم که بخوادم

هر پسری ام که خودش میاد سمتم فکر میکنه باکرگیمو از دست دادن و بخاطر رابطه میاد

غریبه خیلی کمه توی شهر ما و اینکه اگر از شهر خودمون باشه حتما فامیل هامون پشیمونش میکنن نمیذارن سر ب ...

روزی دست خداست

اگر قسمت باشه نمیتونن مانع ازدواجت بشن

خانواده منم مثل خانواده تواناتفاقا خیلی دلم میخواد زودتر ازدواج کنم با اینکه خودمم شاغلم و معلمم

خداروشکر باز شما حقوق داری مجبور نیستی دستتو جلوشون دراز کنی و چند ساعتی رو سرکار هستی ذهنت آزاد میشه

انشالله هرچه زودتر به ازدواج خیلی خوب بکنی که همه این سختی هارو جبران کنه برات دورت بگردم

ناامید نباش گلم . تو اگر بدونی من با چه شرایطی ازدواج کردم سرت شاخ در میاره . گاهی خودمم تعجب میکنم

شرایط اون چی بود مگه