2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

56 بازدید | 11 پست

سلام . خانما شوهر من مرد خوبیه ها. منم دوست داره ولی اینقدر ساده است که وقتی میره پیش خانوادش هرچی بگن باور میکنه نظر اونا روش خیلی تاثیر داره نمیدونم جادوش کردن یا چی . که اینقدر حرف اونا براش مهمه

متوجه نیس که من زنش هستم و اگه چیزی میگم خیر و صلاحشومیخوام . مثلا هرچی میگم پولتو جمع کن ماشینتون عوض کن (الان پراید داره) میگه باشه اما دو دقیقه بعد میره به خواهر برادرش میگه اونا جلوشو میگیرن یا با یه ترفند پولشو ازش میگیرن مثلا الکی جلوش نداریم نداریم میکنند تا یه پولی چیزی ازش بکنند . در صورتی که خیلی هم وضع مالیشونم خوبه اتفاقا فقط دارن از سادگی شوهر من سواستفاده میکنند میریم دسته جمعی بیرون همشون یه کنار وای میستند تا شوهر من خرج کنه میخوان وام بگیرن ضامنشون میشه کولر خونشون خراب میشه میدوه میره براشون درست میکنه حتی پول قطعاتی که میخره را بهش نمیدن . من زورم نمیاد . بخیل و حسود هم نیستم فقط میگم تا کی باید خودمون را فدای بقیه کنیم پس خودمون چی . الان اونا همه چی دارن ولی ما هیچی . چیکار کنم شوهرم یه کمی هم به حرف من گوش بده یه کم پولشو پس انداز کنه . چه نظری دارید ؟؟ خانمهای مذهبی دعایی سوره ای چیزی هست که بخونم شوهرم عاقل بشه ؟

5 سال اول زندگیم شوهر منم اینجوری بود خسته شدم اینقدر براش مسایل باز کردم توضیح دادم

اینقدر سرش به سنگ خورد الان فهمید همه دنبال منفعتن وقتی شوهرم گیر باشه کسی کمکش نمیکنه اینم دیگه نه از پس اندازمون خرفی میزنه نه پول قرض میده بهشون

وطنم🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو ازش پول بگیر و پس انداز کن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
یعنی باید صبر کنم

فقط گاها براش توضیح بده مثلن فلانی از تون پول قرض گرفته بعد ببین پولو کجا خرج میکنن بگو مثلن اگه نداشتن چرا اینو خریدن یا از ما پول گرفتن چرا فلان کار که واجب نبود انجام دادن و...

مثلن اخرین مورد برادرشوهرمن سرماه به شوهرم گفت پول ندارم بهم قرض بده درحالیکه باهم همکار هستن .بعد جاریم رفته 200 میلیون هزینه دندونش کرده دختر جاریم 20 میلیون برای تولدش خرج کرده یا رفتن خرید ورستوران اونوقت ما این خرج های اضافی میزنیم اون توقع داره هزینه های زن بچه ش رو ما بدیم پول خودشم نگه داره.من بخاطر ده تومن 6ماهه نرفتم دندونم درست کنم چون از اوضاع اقتصادی میترسم .فردا از امروز عقب تر هستیم.فقط براش به عنوان دردل وخیلی اروم حرف بزن .

اگرهم تونستی خودت کارت پول دستت بگیر برا شوهرت فقط در حد تو جیبی بذار ببین نظرش چیه

وطنم🖤

فقط گاها براش توضیح بده مثلن فلانی از تون پول قرض گرفته بعد ببین پولو کجا خرج میکنن بگو مثلن اگه ندا ...

دقیقا منم از همین چیزا ناراحتم برادر شوهرم جلوی ما ندارم ندارم میکنه تا یه جوری یه چیزی از شوهرم بگیره بعد دیدم رفته برا تولد زنش النگو طلا خریده . آخه این درسته

دقیقا منم از همین چیزا ناراحتم برادر شوهرم جلوی ما ندارم ندارم میکنه تا یه جوری یه چیزی از شوهرم بگی ...

درکت میکنم عزیزم فقط صبر کن اروم اروم برو جلو کاری نکن شوهرت فکر کنه با خانواده ش دشمنی.

بیشترش هم بخاطر اینه قدرت نه گفتن ندارن.

وطنم🖤