2777
2789
عنوان

مدرسه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 17 پست
یعنی دیگه پیگیر نباشم که پروندمو بگیرم؟🥲💔

ببین اول تا آخر خودت می دونی . خیلی بستگی به شهر و منطقه داره ولی به طور کلی مدارس نمونه دولتی اون قدرر سطح بالایی ندارن بیشتر تیزهوشان این شکلیه و یه مدرسه خوب هیئت امنایی می تونه خیلی بهتر باشه . من خودم یه سال از تو بزرگ ترم و پارسال تو این وضعیت بودم

دخترم اگه قصدت موفقیت توی درست هست وقتی میبینی این مدرسه هیئت امنایی خوبه و سطح علمیش بالاس همین رو برو نمونه دولتی خوبه ولی وقتی این مدرسه هم سطح بالاس به نظرم همین رو برو و اشکال نداره یه چند سال سختی میکشی ولی در عوضش انشاالله نتیجه تلاشت رو در اینده می بینی.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره واقعاً این مدرسه که میگم هیئت امنایی هست هم واقعاً هم سطح مدرسه نمونه ای هست که میخوام برم حتی ش ...

ببین عزیزم سطح مدارس نمونه دولتی به ناحیه و منطقه بستگی داره اگر فکر میکنی که این مدرسه هیئت امنایی سطح علمیش بالاتر از مدرسه نمونه ای هستش که میخوای بری همون برو اون مدرسه هیئت امنایی ولی یه توصیه ای که دارم اینه که دقت کن سطح سخت گیری مدرسه خیلی زیاد نباشه تو شهر ما یه مدرسه غیر دولتی هستش که واقعا هم سطح نمونه و تیزهوشان هستش اما سخت گیریش بیش از اندازه زیاده مدرسه سخت گیر خوبه اما نه به اندازه ای که از درس زده بشی مخلص کلام مدرسه ای برو که نه زیاد شل بگیره نه زیاد سفت