2777
2789
عنوان

مدرسه😭

151 بازدید | 17 پست

دوستان من امتحان مدرسه نمونه دادم واسه رشته ریاضی ولی هنوز نتایج نیومده مجبور شدم برم یه مدرسه دیگه که هییت امنایی هست ثبت نام کنم حالا میگن اصلااا پروندتو نمیدیم

و اینکه این مدرسه که هییت امناییه از شهریور باید برم مدرسه و پنجشنبه ها هم باید برم و اصلا درجه سختگیریشون خیلی بالاست و خب هرسال هم یه عالمه رتبه برتر دارن ولی بازم حس میکنم مدرسه نمونه بهتره در صورتی که تو این مدرسه نمونه انقد ازمون نمیگیرن و از مهر هم میریم مدرسه و تایم کلاسا کمتره

کدوم بنظرتون؟ میتونم برم آموزش پرورش پروندمو بگیرم اگر قبول شده باشم نمونه رو .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم هییت امنایی چیه

ولی اگه قبولی بیشتری داره صددرصد همینو برو

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

باید قبل از اینکه نتایج آزمون میومد میرفتی مدرسه با شرط معدل ثبت نام میکردی فعلانمونه هم از آخر شهری ...

الان واقعاً نمیدونمچیکار کنم🥲 مدرسه نمونه رفتم گفتن اصلااا ثبت نام و پیش ثبت نام نمیکنیم تا نتایج بیاد

من خودم نمونه میخونم ببین از نظر من نسبت به مدرسه های دیگه بهتره هم محیطش هم جوش و اینکه چون اکثر بچه ها درس خونن خیلی راحت میتونی رقابت بکنی معلم هاش خوبن اما کلا به نظر من توی دبیرستان نباید زیاد از حد به معلم متکی باشی باید خودت هم کار کنی

من خودم نمونه میخونم ببین از نظر من نسبت به مدرسه های دیگه بهتره هم محیطش هم جوش و اینکه چون اکثر بچ ...

آره واقعاً

این مدرسه که میگم هیئت امنایی هست هم واقعاً هم سطح مدرسه نمونه ای هست که میخوام برم حتی شایدم بالاتره

ولی بازم میگم حداقل بخاطر امتحانی که واسه نمونه دادم برم همون نمونه