2777
2789
عنوان

ازدواج نکنیدددد

130 بازدید | 9 پست

از مجردی تون لذت ببرید مخصوصا شما دخترها کار کنید و با خواهر برادرتون خونه مجردی بگیرید زندگی کنید بجای اینکه مشکلات روان پریشی خودش و خانواده اش رو تحمل کنی و به صد تا مریضی دچار بشی ..لطفااااا جون هر کی دوست دارید حداقل این روانی ها ازدواج نکنن..خانواده شون نمیتونن دیگه نگه شون دارن زن بگیریم بلکه درست شه..زن مگه روانپزشکه اخه...خدا خودتون و خانواده تون رو لعنت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکا همه پر از بچه های 18 و 19 ساله است که زندگی هاشون رو دودستی آتش می زنند

دیرتر ازدواج کنید یه ذره عقل بیاد توی کله تون که این روان پریش ها رو بتونید تشخیص بدید

یا اقلا وقتی بکنید که اگر مشکلی بود دستتون توی جیب خودتون باشه. بتونید مستقل باشید.
اینکه آدم با دو تا بچه ی کوچک گیر همسر و خانواده ی روانیش بیفته و مشکل مالی هم داشته باشه از زنده بگور شدن هم بدتره.

درخواست دوستی هیچ زن/مردی پذیرفته نمیشه.

من مخالف ازدواج نیستم ازدواج به وقتش و با آدم درستش خیلی هم خوبه ....ولی با اینکه دختران مجرد از مجردی شون برای مستقل شدن یادگیری مهارت کسب درآمد حتی خیلی کم تفریح و .... استفاده نمیکنن و فقط دنبال رل زدن ، خواستگار ، و... هستن و تک بعدی زندگی میکنن صد رد صد مخالفم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹