2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دیسک کمر احتمالا داری چندین دکتر متخصص اعصاب و نورولوژی رفتم بزور تشخیص دادن یک متخصص طب سنتی ک مدرک علوم پزشکی داره گفت برو ام ار ای بده دیسک کمر دارم منم علایم تو رو داشتم هنوزم درمان نشدم مردم اینقدر مسکن بهم دادن میگن کار سنگین نکن جارو نکن دکترا نمیدونن من از قشر مرفه نیستم بشینم بخورم بخوابم

چندسال درگیرم سوزش سرد بیحس گزگز راه رفتن فکرمیکنم کف پام شیشه هستش دکتر رفتم چندتا متخصص نفهمیدن دردم چی آزمایش کامل دادم ی پزشک خانواده رفتم یه کپسول داد شبی یکی میخورم خدارشکر حالم خوب استرس افسردگی اعصاب داغونم کرده

دیسک کمر احتمالا داری چندین دکتر متخصص اعصاب و نورولوژی رفتم بزور تشخیص دادن یک متخصص طب سنتی ک مدرک ...

خدا سلامتی بده

من پارگی دیسک دارم اما دکتر گفت مسئله ای نیس

چند سالی میشه

اما الان جفت پاهام انگار سوختن واقعا روزمرگی ام دچار مشکل شده

حتی شلوارم میخوره پوستم میسوزه

چندسال درگیرم سوزش سرد بیحس گزگز راه رفتن فکرمیکنم کف پام شیشه هستش دکتر رفتم چندتا متخصص نفهمیدن ...

الهی عزیزم

خدا حفظت کنه و ان شاالله حال دلت خوب بشه

خدا سلامتی بده من پارگی دیسک دارم اما دکتر گفت مسئله ای نیس چند سالی میشه اما الان جفت پاهام انگار س ...

مرسی سلامت باشی برو دکتر شاید نیاز بشه عمل کنی پارگی دیسک همینطوری خوب نمیشه دوست خواهرم یکی از استادهاش بهش چندتا تمرین غیر تخصصی داده بود پارگی دیسک داشت عمل کرد دکتر خوبی برو

دکتره اینقد خنگ بود فک کرد من ام اس دارم🤕 من میخام برم فیزیوتراپی و اب درمانی این دکترها لعنتی نمینویسن برام پله و سربالایی مشکل دارم تو راه رفتنشون

مرسی سلامت باشی برو دکتر شاید نیاز بشه عمل کنی پارگی دیسک همینطوری خوب نمیشه دوست خواهرم یکی از استا ...

دکتر بیشعور من اینقدر طولش داد هر بار میرفتم هی میگفت جواهرات رو دربیار و....

۲۰۰ گرم طلا را تو خونه گذاشتم

برگشتم دزد خونه مو خالی کرده بود