2777
2789
عنوان

بختک😱

98 بازدید | 10 پست

تازه عروسی کردم ۸ ماهه اومدم خونه خودم صبا همین ک همسرم میره سرکار تنها میشم خوابم میبره بختک میوفتع روم ینی مثه جنازه میشم تکون نمیتونم بخورم تا یه رب تا وقتی تنها نشدم اونجوری نمیشم نمیدونم با ترس میخوابم اونجوری میشم از چیه اخه

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فلج خواب هستش عزیزم

با ارامش بخواب قبلش نفس عمیق بکش

خوابتو تنظیم کن اصلا دیر نخواب

تو داروخونه کار میکنم حیطه آلرژی و ریه یا هر مشکلی داشتین خوشحال میشم رایگان کمکتون کنم توی این شرایط سخت♥️

قبل خواب وضو بگیر.صوت قرآن پخش کن

اصلا دیگه تصمیم گرفتم صب بعد اینکه شوهرم رف سرکار نخوابم میخوابم یا خواب ترسناک میبینم یا بختک چاقو قران نون میارم میزارم بالا سرم ولی باز اونجوری میشم

فلج خواب هستش عزیزمبا ارامش بخواب قبلش نفس عمیق بکشخوابتو تنظیم کن اصلا دیر نخواب

تا ساعت ۷ میخوابم ۷ ک شوهرم بلند میشه و میره سرکار من از سرو صدا کردنش بیدار میشم خوابم میپره میرم تو گوشی بعدش بشدت خوابم میگیره تا میخوابم یا خواب ترسناک میبینم یا بختک دیگه تصمیم گرفتم باید اینکه خوابم میاد نخوابم بلندشم

یه پیشنهاد بعد از اینکه شوهرت میره نخواب دیگه

اره دیگه تصمیم گرفتم نخوابم هرجور شده بلند شم یا خواب ترسناک میبینم یا بختک میوفته روم