2777
2789
عنوان

بختک😱

158 بازدید | 15 پست

تازه عروسی کردم ۸ ماهه اومدم خونه خودم صبا همین ک همسرم میره سرکار تنها میشم خوابم میبره بختک میوفتع روم ینی مثه جنازه میشم تکون نمیتونم بخورم تا یه رب تا وقتی تنها نشدم اونجوری نمیشم نمیدونم با ترس میخوابم اونجوری میشم از چیه اخه

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فلج خواب هستش عزیزم

با ارامش بخواب قبلش نفس عمیق بکش

خوابتو تنظیم کن اصلا دیر نخواب

تو داروخونه کار میکنم حیطه آلرژی و ریه یا هر مشکلی داشتین خوشحال میشم رایگان کمکتون کنم توی این شرایط سخت♥️

قبل خواب وضو بگیر.صوت قرآن پخش کن

اصلا دیگه تصمیم گرفتم صب بعد اینکه شوهرم رف سرکار نخوابم میخوابم یا خواب ترسناک میبینم یا بختک چاقو قران نون میارم میزارم بالا سرم ولی باز اونجوری میشم

فلج خواب هستش عزیزمبا ارامش بخواب قبلش نفس عمیق بکشخوابتو تنظیم کن اصلا دیر نخواب

تا ساعت ۷ میخوابم ۷ ک شوهرم بلند میشه و میره سرکار من از سرو صدا کردنش بیدار میشم خوابم میپره میرم تو گوشی بعدش بشدت خوابم میگیره تا میخوابم یا خواب ترسناک میبینم یا بختک دیگه تصمیم گرفتم باید اینکه خوابم میاد نخوابم بلندشم

یه پیشنهاد بعد از اینکه شوهرت میره نخواب دیگه

اره دیگه تصمیم گرفتم نخوابم هرجور شده بلند شم یا خواب ترسناک میبینم یا بختک میوفته روم

اصلا دیگه تصمیم گرفتم صب بعد اینکه شوهرم رف سرکار نخوابم میخوابم یا خواب ترسناک میبینم یا بختک چاقو ...

چون ربطی نداره فلج خواب به قران و چاقو

عجیبه که یک ایرانی نه تنها از هویت و تاریخچه کشورش اطلاعات درست و صحیحی نداشته باشه.... بلکه ازش متنفر هم باشه!!! متاسفانه منبع اطلاعاتی بعضی افراد امثال رضا مرادی غیاث آبادی، ناصربناکننده یا همون پورپیرار و هرودوت هست دقیقا آدمهای معلوم الحال که دیگه دستهاشون و دروغ پردازیهاشون رو شده، ما تنها مردمانی هستیم تو دنیا که ازتمدن کشور خودمون بیزاریم و سعی در کوچک شمردن و تحقیر اون داریم، تلاش هم میکنیم که نویسندگانی که با دروغ و غرض ورزی در مورد تاریخ پرشکوه ایران نوشتن رو ملاک و منبع اطلاعاتمون قرار بدیم و از خوندن یه مشت اراجیف و دروغ لذت هم میبریم، پیشنهاد چند کتاب معتبر:شناخت کوروش، جهانگشای ایرانی اثر ریچارد فرای☆کوروش کبیر نوشته صادق رضازاده شفق انتشارات معین☆امپراتوری کوروش کبیر همت موسی نثری همدانی انتشارات کتاب پارسه☆کوروش کبیر نوشته رضا شعبانی نشرپارمیس☆کوروش خورشید ایران زمین نوشته گی راشه با ترجمه محمد مجلسی که دنیای نو منتشر کرده☆کورش بزرگ اثر ژرار ایسرائل ناشر ققنوس☆کورش کبیر اثر هارولد لمب ناشر معین☆کتاب عذر تقصیر به پیشگاه حضرت ذوالقرنین (کوروش کبیر)☆فاروق صفی زاده انشارات ایران حام

علت فلج خواب

نکته مهمی که در رابطه با علل فلج خواب باید به خاطر داشت آن است که عوامل مرتبط با وقوع این عارضه دریک فردممکن است کاملاً متفاوت با فرد دیگر باشد.

اما به طور کلی شایعترین علل وقوع فلج خواب عبارتند از:

۱- خوابیدن به پشت

(به حالت طاق باز)

درصورتی که شما اغلب به حالت طاق باز میخوابید خطر وقوع فلج خواب درشما بیشتر میشود.

هنوز به طور دقیق مشخص نیست که چرا خوابیدن به پشت باعث افزایش احتمال بروز فلج خواب میشود اما بیش از ۵۰ درصد از موارد فلج خواب در افرادی اتفاق افتاده است که به این وضعیت خوابیده بودهاند.

۲- امواج مغزی

این نکته را باید مدنظر داشت که امواج مغزی دریک فرد در زمان خواب میتواند باعث وقوع فلج خواب شود.

نتایج یک مطالعه نشان داده است که در زمان وقوع فلج خواب شدتهای نامتناسبی از امواج آلفا و جهشهای متناوبی از امواج بتا به ویژه درمغز افرادی که دچار توهم بصری بودهاند وجود داشته است.

این نتایج به معنی آن است که فردی که از لحاظ هوشیاری کاملاً درحالت بیدار و طبیعی است از لحاظ فیزیکی هنوز در یک حالت فلج عضلانی درمرحله خواب (مرحله حرکت سریع چشم) گیر کرده است.

۳- برنامه خواب پر هرج و مرج

افرادی که برنامه خواب بسیار متغیری دارند یا به وفور به مسافرتهای کاری میروند و نمیتوانند برنامه خواب خود را باساعت زمانی مقصد جدید خود تطبیق بدهند ممکن است به فلج خواب دچار شوند.

در واقع نداشتن یک برنامه خواب منظم که بدن شما بتواند نسبت به آن سازگاری و مطابقت پیدا کند، میتواند منجر به بروز اختلالات خواب و چرخه خواب غیر طبیعی شود.

۴- داروها

تحقیقات نشان داده است که مصرف بعضی از داروها اعم از داروهای تجویز شده توسط پزشک، داروهای بدون نسخه و یا مواد مخدر میتواند با وقوع فلج خواب در بعضی افراد ارتباط داشته باشد.

۵- پیشزمینه ژنتیکی

بسیاری از دانشمندان معتقدند که چندریختی (پلیمورفیسم) ژنتیکی میتواند عامل وقوع فلج خواب باشد.

در این رابطه شواهدی وجود دارد که نشان میدهد اگر فردی در بین اعضای خانواده یا فامیل درجه یک شما به مشکل فلج خواب دچار باشد احتمال آنکه شما هم به این مشکل دچار شوید بیشتر از معمول خواهد بود.

۶- گرفتگی عضلات پا

خطر وقوع فلج خواب در افرادی که بیشتر درمعرض گرفتگی عضلات به ویژه عضلات پاهای خود هستند معمولاً بیشتر از دیگران است.

۷- بیماری روحی

افرادی که از نوعی بیماری روانی از قبیل اختلال اضطراب، اختلال دو قطبی، افسردگی و یا بیماری اسکیزوفرنی رنج میبرندبیشتر درمعرض وقوع فلج خواب هستند.

این قبیل بیماریها باعث اختلالاتی در روال طبیعی خواب و نوساناتی در عملکرد انتقال دهندههای عصبی (نوروترانسمیترها) میشوند و اغلب برای درمان آنها از داروهای روانپزشکی استفاده میشود که خود این داروها نیز میتوانند احتمال وقوع فلج خواب را افزایش بدهند.

۸- بیماریهای عصبی

احتمال وقوع فلج خواب در افراد مبتلا به بیماریهای عصبی مانند میگرن و صرع بیشتر از حد معمول است.

۹- بیماریهای مخرب اعصاب

در افرادی که به انواع مختلف بیماریهای مخرب اعصاب مبتلا هستند احتمال وقوع فلج خواب افزایش پیدا میکند.

۱۰- محرومیت از خواب

افرادی که خود را درمعرض محرومیت ازخواب مخصوصاً در یک دوره زمانی طولانی قرار میدهند تغییرات نامطلوبی را درچرخه خواب و ریتم شبانهروزی خود به وجود میآورند.

این تغییرات عمدتاً برای فرد مضرهستند و میتواند به عنوان یکی از علل مستقیم وقوع فلج خواب عمل کند.

عجیبه که یک ایرانی نه تنها از هویت و تاریخچه کشورش اطلاعات درست و صحیحی نداشته باشه.... بلکه ازش متنفر هم باشه!!! متاسفانه منبع اطلاعاتی بعضی افراد امثال رضا مرادی غیاث آبادی، ناصربناکننده یا همون پورپیرار و هرودوت هست دقیقا آدمهای معلوم الحال که دیگه دستهاشون و دروغ پردازیهاشون رو شده، ما تنها مردمانی هستیم تو دنیا که ازتمدن کشور خودمون بیزاریم و سعی در کوچک شمردن و تحقیر اون داریم، تلاش هم میکنیم که نویسندگانی که با دروغ و غرض ورزی در مورد تاریخ پرشکوه ایران نوشتن رو ملاک و منبع اطلاعاتمون قرار بدیم و از خوندن یه مشت اراجیف و دروغ لذت هم میبریم، پیشنهاد چند کتاب معتبر:شناخت کوروش، جهانگشای ایرانی اثر ریچارد فرای☆کوروش کبیر نوشته صادق رضازاده شفق انتشارات معین☆امپراتوری کوروش کبیر همت موسی نثری همدانی انتشارات کتاب پارسه☆کوروش کبیر نوشته رضا شعبانی نشرپارمیس☆کوروش خورشید ایران زمین نوشته گی راشه با ترجمه محمد مجلسی که دنیای نو منتشر کرده☆کورش بزرگ اثر ژرار ایسرائل ناشر ققنوس☆کورش کبیر اثر هارولد لمب ناشر معین☆کتاب عذر تقصیر به پیشگاه حضرت ذوالقرنین (کوروش کبیر)☆فاروق صفی زاده انشارات ایران حام

منم این مشکلو داشتم موقع خواب یا وقتی که صبح شوهرت میره به راست بخواب و تسبیحات اربعه را بخوان مطمین ...

جدی؟ واسه شما دیگه اونجوری نمیشه؟