2777
2789
عنوان

شکرگزاری

29 بازدید | 2 پست

امروز ۱۴۰۵/۵/۵یک تاریخ خاص و رند، یادآور اینکه بعضی لحظهها در زندگی تکرارشدنی نیستند و ما فرصت داریم با آگاهی و قدردانی، آنها را به خاطرهای ارزشمند تبدیل کنیم.

شکرگزاری امروز:

خدایا سپاسگزارم برای نفسهایی که میکشم، برای فرصت دوبارهای که هر صبح به من هدیه میدهی، برای مسیرهایی که تا امروز طی کردهام و درسهایی که از آنها گرفتهام.

سپاسگزارم برای آدمهای خوبی که وارد زندگیام شدهاند، برای توانایی دوباره بلند شدن، برای امیدی که هنوز در قلبم زنده است و برای برکتهایی که آرامآرام به سمت من در حرکت هستند.

امروز را با قلبی آرام، ذهنی روشن و ایمانی قوی زندگی میکنم و میدانم هر قدم کوچک من، مرا به نسخه بهتر خودم نزدیکتر میکند.

دلبری دارم از خیابان تابستان، کوچه تیر پلاک ۲۷

خدایا شکرت برای بودنم ،برای سلامتیم، برای امروز که زنده ام و دوباره میتونم صدای پرنده ها رو بشنوم،شکرت برای اینکه میتونم کارهامو خودم انجام بدم.........انقدر زیاده که نمیگنجه بگم

گمم کن تو بغلت.............. **خدا**:♡

من برای امروز مینویسم :

پروردگارا سپاسگزارم که شغلی دارم برای کسب درامد .خدایا سپاسگزارم بخاطر همسر خوبی که دارم .خدایا شکر گزارتم بخاطر پاهایی که میتونم باهاشون قدم بزنم .خدایاشکرت که درهای رحمتت را به روی من گشودی . خدایاشکرت بخاطر اینکه هنوز پدر و مادرم نفس میکشن و دارمشون .خدایاشکرت که جای جای زندگیم وجود شما رو حس میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷