2777
2789

تجربی هم میتونی بری با ب

این کاری که میگی خیلی سخته یکی از دوستام چند سال پیش میخواست اینکار رو بکنه نتونست

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تجربی هم میتونی بری با باین کاری که میگی خیلی سخته یکی از دوستام چند سال پیش میخواست اینکار رو بکنه ...

اخه میگن برو دو هفته بعد بیا میترسم پر شه مدرسه ها

اخه آیندش چجوریه یکی میگه تجربی راحت تره یکی میگه ریاضی موندم

درسای ریاضی سخت تره ولی قبولیش خیلی خیلی راحت تره

فرض کن میانگین ۳۵ تا ۴۰ بزنی تو تجربی رتبت میشه ۱۸ هزار تو ریاضی ۲ هزار ...

البته بستگی به معدلت هم داره کلی گفتم رقابت تو تجربی بالاس

اگه فرهنگیان و... هم دوست داری ریاضی برو قبولیش به شدت اسون تره

اخه آیندش چجوریه یکی میگه تجربی راحت تره یکی میگه ریاضی موندم

من داداشم برق خوند خواهرم معماری داداشم راضیه ولی سر معماری خودت باید کار بگیری و درامدا خیلی متغیره ... ولی اگه رفتی حتما زبانت رو تقویت کن از سایت های خارجی هم بتونی کار بگیری درامدت خیلی بهتر میشه ...

مهندسی معدن یا نفت از همشون بهتره و پول پارو میکنی ولی خب یکم شاید برای خانما تو محیط کاریش یجوری باشه مثل برق و... که اونم گرایش های خاص خودشو داره

ولی تو کامپیوتر و معماری و پلیمر و.... دستت باز تره

من ریاضی میخواستم ولی گفتن نرو چون اون زمان فکر میکردن اشباح شدس و... ولی واقعا اشتباه کردم کردم برگردم میرم ریاضی