2777
2789
عنوان

اثر آمپول hcg

135 بازدید | 24 پست

تا چند روز هست؟

من ۴ روز بعد آمپول بی بی چک زدم گفتم ببینم آمپول تاثیر گذاشته یانه دیدم مثبت افتاد دوباره سه روز بعدش که میشد ۷ روز بعد تزریق (دیروز)گذاشتم خیلی هاله محو فککنم اثر آمپول داره میره درسته؟؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تا ۱۴ روز هست.

آخهذخیلی کمرنگ تر شده فکنکنم تا ۱۴ روز چیزی بمونه ببین عکس

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

کی امپول زدی؟ منم امپول زدم منتظر نتیجم

۲۸ تیر

شما چی

۲۴تیرمن سه تا فولیکول ۱۸ و ۱۹ و ۲۱ داشتم با لتروزولشما چه قرصی خوردین؟

پس فکر کنم شما الان ۱۲ بعد آمپول باشه؟!

منم لتروزول آمپول hmg دوتا

اوزیل پلاس روزی دوتا فمودین همون قرص گیاهی پنج انگشت

و اینکه چای دارچین و زنجبیل

کلا گرمی زیاد خوردم

روز سیزدهم سونو گفت به فولیکول غالب ۲۴ سمت راست داشتم ضخامتمم ۹بود

همونجا دکتر دوتا آمپول زد شب دردارو سمت راست داشتم اما فرداش سمت چپمم درد داشتم فک کنم فولیکول بوده ندیده

پس فکر کنم شما الان ۱۲ بعد آمپول باشه؟!منم لتروزول آمپول hmg دوتا اوزیل پلاس روزی دوتا فمودین همون ق ...

اره چهارشنبه میشه دوهفته

من اووبوست هم مصرف کردم با لتروزول منم روز سیزدهم سونو دادم امپول زدم ضخامتم ۸بود

اره چهارشنبه میشه دوهفتهمن اووبوست هم مصرف کردم با لتروزول منم روز سیزدهم سونو دادم امپول زدم ضخامتم ...

من نزدیک یک سال بود ضخامتم بالاتر از ۶ نمیرفت حتی موقعی که پریودم دوهفته عقب افتاد سونو دادم زده بود ۶ که خیلی بد بود

دیگه خدارو شکر این ماه بعد یه سال اومد رو ۹

شما علائم ندارید؟

بی بی چک نزدید؟