شمام از این دوستا دارید که وقتی میگن همو ببینیم تو خیابون راه میرن فقط میگی بریم یه جا بشینیم یه چیزی بخوریم خسیسیشون میاد؟ خو لامصب یا قرار نذار ظل تابستون یا تو خیابون آدم میمیره از گرما ! یعنی اینا اگه بار دوم بگن بیا بیرون قطعا بهونه میارم نمیرم
حالا این که خوبه یکی از دوستام هر سری میریم بیرون موقع حساب کردن خودشو میزنه به اون راه موقعی که کارت میدم دست صندوقدار میگه حالا بزار من حساب کنم همیشه تو حساب میکنی تعارف الکی فقط یبار خودش پول داد اونم شماره کارت فرستاد😑دیگه باهاش بیرون نرفتم
حالا این که خوبه یکی از دوستام هر سری میریم بیرون موقع حساب کردن خودشو میزنه به اون راه موقعی که کار ...
منم معمولا حساب میکنم دوتا از دوستام هر وقت میریم بیرون سریع واریز میکنن برام یکیشون هم نوبتی حساب میکنیم اما بعضیا این مدلین میترسن اگه بری جایی بخوان پول بدن حتی دونگی هم حاضر نیستن برن کافه بدبختا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.