2777
2789
عنوان

طب سنتی

121 بازدید | 14 پست

چقدر میشه روی طب سنتی و دارو گیاهی واسه باردارشدن حساب باز کرد؟ یه دکتر طب سنتی مادر شوهرم بهم معرفی کرد میگن خیلی دکتر خوبیه! به نظرتون برم پیشش؟ 

انتظار جان میگیرد، خسته ام از انتظار بیهوده، خسته ام از خدا خدا کردن هایی که جوابی ندارن، دلم یه کوچولو میخواهد از جنس خودم، ۱۲سال انتظار کم نیست خدایا این بار من را ببین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به مشکلتون داره، تا حد زیادی تاثیر داره برای بعضی چیزا، مثل عفونت، تنبلی تخمدان

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...

یکی از دوستان یه ماه دارو طب سنتی خورد باردار شد

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

ب نظرم آره عزیزم . إن شاء الله ، عوارض هم نداره . من ب شخصه طب سنتی رو قبول دارم 💞🌹

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
من عاشق طب سنتی ام  رشته ام هست

به نظر شما خوبه میشه ریسک کردو خرج کرد

انتظار جان میگیرد، خسته ام از انتظار بیهوده، خسته ام از خدا خدا کردن هایی که جوابی ندارن، دلم یه کوچولو میخواهد از جنس خودم، ۱۲سال انتظار کم نیست خدایا این بار من را ببین🙏
 ب نظرم آره عزیزم . إن شاء الله ، عوارض هم نداره . من ب شخصه طب سنتی رو قبول دارم 💞🌹

ممنونم از راهنمایی تون

فقط پیش هرکسی نرو  بعضی ها فقط دارن کاسبی میکنن و به فکر مردم نیستن شما تهراني؟

نه مشهد، اینی که بهم معرفی کردن گفتن سبکش فقط ابو علی سیناست نمیدونم اعتماد کنم یا نه

از نظر من بله  مشکلتون چی هست ؟

من 6ساله خانه دارم تنها مشکلم عقب افتادن پریودم بود که بعد از یه عالمه دکتر عوض کردن فهمیدن رحمم کوچیکه و به بلوغ نرسیده، دو ماه دارو مصرف کردم که حامله شدم ولی 6هفته که شد سقط شد، الان تقریبا 8ماه میگذره و دوباره میخوام باردار بشم، این ماه همه ی علائمشو داشتم ولی متاسفانه ازمایشم منفی بود، واسه همین مادر شوهرم این دکتر و معرفی کرد وگفت رفتن پیشش ضرر نداره! 

ببین سرچ کن ببین از شاگردان تبریزیان تو مشهد کی هست خیلی ها با ایشون جواب گرفتن

گفتن ایشون استاد اقای تبریزیانن حالا واقعیت داره یا نه رو نمیدونم