2777
2789
عنوان

تاریخ جالبه

44 بازدید | 3 پست

۱۴٠۵/۵/۵

کاربری tiamoهستم کاربری قبلیم تعلیق شد عشق آن است ک خیابان بـ خیابان همه را رد کنی ناگهان بر سر یک کوچه کمی مکث کنی. مادرم گفت ک عاشق نشوی گفتم چشم، چشمان ط مرا بی خبر از چشمم کرد❤902

چیکار کنیم موندگار شه😂😂

کاربری tiamoهستم کاربری قبلیم تعلیق شد عشق آن است ک خیابان بـ خیابان همه را رد کنی ناگهان بر سر یک کوچه کمی مکث کنی. مادرم گفت ک عاشق نشوی گفتم چشم، چشمان ط مرا بی خبر از چشمم کرد❤902

خیلی دنبال برنامه واسه 05/05/05 میگردید ؟

پاشید برید یه وری، یه اتفاق خوشگل رقم بزنید، یه حال اساسی به خودتون بدید، خییلییی اساسی.

اصلا نذارید هیچی بهتون بد بگذره،

عکس بگیرید و بنویسید به امید اینکه کل زندگیمون عین 05/05/05 رنگ و بوی بهشت بده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیبیم امروز مثبت شد😂

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید مخصوصا سنبل اقاها سایت🤢❌بیبی چک ام بلاخره مثبت شد خدایا شکرت اینم از زیبایی این تاریخ1405/05/05 برای من😍 راستی ی نذر قشنگ هم برداشتم که از وقتی متوجه بارداریم شدم تا شبی ک زایمان میکنم ب نیت مادران چشم انتظار ایت الکرسی بخونم ممنون میشم شماهم برای منو تو دلیم دعا کنید ک ب سلامتی بغلش بگیرم 💚😘🥺