2777
2789
عنوان

وام بلو

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 28 پست
بلو اینطوری نیست که دست نزنی حدودا گردش حساب میگیره ازتببین اولین وام که سقفش ده میلیونهاگه ده بزاری ...

مرسی گلم لطف کردی🩷🩷

فقط عزیزم شما میدونید سود هاش چند درصده؟

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

سودشم ۲۰درصده یک ماهه تسویه کنی بدون سودشش ماهه۲۰ درصد یکمم مالیاتو اینا

ممنونم رز عزیز🌹🌹❤️

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید اون 40 میلیون سپرده رو باید چن وقت بذاریم که وامش فعال شه؟

بعد اینکه وام اول که همون سقف ش ده تومنه رو کاملا تسویه کردی یک الی دوماه دقیق یادم نیست

بعدش وضعیت حساباتو و خوش حسابیتو چک میکنن اگه اوکی باشه بد حساب نباشی

خودش وام چهل میلیونی رو برات باز میکنه هروقت باز شد باید سه ماه گردش حساب داشته باشه

گفتم بالا هرچقد بخوای همونقدر باید توش پول داشته باشی زیر سه میلیونم بیاد کلا وامت کنسله..

مرد کودن درخواست دوستی نفرست😒

قربونت برم عزیزم

فدات گلم سلامت باشی😘❤️

فدات گلم سلامت باشی😘❤️

ببین ویپادم خوبه

با ویپادم کار کن

ویپاد با سکه حساب میکنه هر صد تومن یه سکه

مثلا ۹۰۰۰ تا سکه وام ۱۰ میلیونی میده ده ماهه

بعد اینکه وام اول که همون سقف ش ده تومنه رو کاملا تسویه کردی یک الی دوماه دقیق یادم نیستبعدش وضعیت ح ...

ممنون که دقیق توضیح دادین❤️❤️

هر حا حس شیشم دیدین منو تگ کنید🥹کاربری دست دو نفره

ببین ویپادم خوبه با ویپادم کار کنویپاد با سکه حساب میکنه هر صد تومن یه سکهمثلا ۹۰۰۰ تا سکه وام ۱۰ می ...

مرسی گلم باشه نصبش میکنم

فقط عزیزم شما خودتون از این ویپاد وام گرفتید؟

مرسی گلم باشه نصبش میکنمفقط عزیزم شما خودتون از این ویپاد وام گرفتید؟

اره من از همشون وامای کوچک کوچک اینطوری برمیدارم

وام ویپاد یکیش پله ایع ینی یک میلیون دو میلیون سه میلیون

یکیشم برایند با سکه

البته واسه پله ای هم سکه میخواد

ولی مبالغ برایند بیشتره

یه مبلغیو میزاری گردش حساب داشته باشی و سکه ت جمع شه میتونی وام برداری

اگه بخوای زود زود برداری

مثلا پله یک میلیون رو بهت داد

دو هقته بعد تسویه کامل کنی پله دوم برات باز میشه

بازم همون داستان نه بخوای نگهداری دو چهار قسط میتونی بدی

اره من از همشون وامای کوچک کوچک اینطوری برمیدارموام ویپاد یکیش پله ایع ینی یک میلیون دو میلیون سه می ...

اهان مرسی گلم برای توضیحات کاملت🙏🌹

نصبش کردم عزیزم همونه ک آیکونش سبزه؟

اهان مرسی گلم برای توضیحات کاملت🙏🌹نصبش کردم عزیزم همونه ک آیکونش سبزه؟

اره همونه مال پاسارگاده اگع کد معرفمم نداشتییی مال منو بزن 🎀

اره همونه مال پاسارگاده اگع کد معرفمم نداشتییی مال منو بزن 🎀

اطلاعاتم رو وارد کردم عزیزم زده در حال بررسی

اگ هنوزم میشه بهم بگو تا بزنم

اطلاعاتم رو وارد کردم عزیزم زده در حال بررسیاگ هنوزم میشه بهم بگو تا بزنم

یادم نیست واقعا کجا کد میخواست :)) فک کنم اخرا بخواد میدم بهت اکه دیدی یهو خواست بزن

کد:D0665C

بازم سوالی داشتی ازم بپرس

یادم نیست واقعا کجا کد میخواست :)) فک کنم اخرا بخواد میدم بهت اکه دیدی یهو خواست بزنکد:D0665Cبازم سو ...

خیلی ممنونم گلم

اولش ازم پرسید چون کد نداشتم ردش کردم ولی اگ در ادامه باز هم این اپشن رو داشت حتما کد شما رو میزنم