2777
2789
عنوان

طلاهام

68 بازدید | 14 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه

من از وقتی که مجرد بودم طلا خب خیلی ارزون بود پدرمم وضعش خوب بود طلا و سکه میخریدم و پس انداز میکردم بعد از اون که ازدواج کردم شوهرمم واسم کم نذاشت

الان میترسم خدایی نکرده اگه دزدی چیزی بیاد بزنتشون از خونم دیوونه میشم

نظرتون چیه که کلا بعضی چیزارو که دوس دارم نگه دارم بقیش و بفروشم یه ماشین مدل بالا یا یه خونه ی کوچیک بخرم بدم اجاره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کف خونه یا دیوار و خراب کن طلاهاتو بزار روش کچ و کاشی اینا کن

فک کردی دزد طلا میاد خونه رو بهم بریزه بگرده؟

دزد طلا اشناست یا دزدی که حرفه ای و تو خیابون دنبال کسی میگرده که زیاد طلا دورش باشه

اولی از جاش خبر داره دومی با طلا یاب میاد

اینهمه طلا بدرد نمیخوره تا حدی قشنگه بقیش باید تبدیل به سرمایه های دیگه بشه

😚🩷🏩🫧🪼🦄🍧

فک کردی دزد طلا میاد خونه رو بهم بریزه بگرده؟دزد طلا اشناست یا دزدی که حرفه ای و تو خیابون دنبال کسی ...

بله درسته

منم زن دایی طلاهاشو دیوار خونشون خراب کرد بعد گچ کرد روش و از اون بابت گفتم

درکل ماشین خونه زمین سرمایه گذاری

بله درسته منم زن دایی طلاهاشو دیوار خونشون خراب کرد بعد گچ کرد روش و از اون بابت گفتم درکل ماشین خون ...

اره چی از این بهتر اون موقع هم طلا داری هم ماشین خونه ولی همشو دور خودت طلا کنی اخرش دزد میزنه یا دزد. هم نزنه تا ابد همونو داری فقط میتونی نگاش کنی هیچ لذت دیگه ای نداره نه ماشین که باهاش بگردی نه خونست که حتی اجاره بدیش پول بیشتر بگیری

😚🩷🏩🫧🪼🦄🍧