2777
2789
عنوان

عکس ابرو

167 بازدید | 43 پست

بیاین بگیم چه غلطی کنم خیلی رو مخمه باهاش مشکل دارم ، من کلا از از اول هم ابروهای بور و کم پشت داشتم بعد فیبروز کردم چند سال بود ولی چون کادری بود ریموو کردم الان تو عکس هم با سایه پر کردم چون اگه دقت کنین تارهای ابرو قابل شمارشه😅🤦♀️ یعنی الان اگه چیزی نزنم چهرم مثل روحه اصلا رنگ و رو ندارم حتی مژه هامم مثل نوزاده ، خواهری کنین بگین چکار کنم بلکه یکم تغییر کنم، چهرم یه رنگی بگیره. الان عکس میذارم

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گذاشتم تا بیاد

بنظرتون چکار کنم سریتا بزنم پر میشه؟ یا نچرال بروژ کنم یا کاشت که زیاد خوشم نمیاد

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

قشنگ و دخترونه هست عالیه به صورتت میاد

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
فیبروز کردی قبلا؟ته ابروت رو پر کن

اره ولی پاک کردم دیگه

چجوری پر کنم؟؟؟

قشنگ و دخترونه هست عالیه به صورتت میاد

بدم میاد ، ابروهای پر و مشکی میبینم دوست دارم تیغ بزنم همیناهم بریزه😭😭

برات تار ابرو میکشن دیگهخیلی طبیعی ابروهات پر میشه

واقعا؟ دقیقا کجا رو پر کنم ؟ با چه روشی؟ مصنوعی نشه

بدم میاد ، ابروهای پر و مشکی میبینم دوست دارم تیغ بزنم همیناهم بریزه😭😭

ممکنه اون به صورتت نیا بد شی حس میکنم موهات بوره پس ایرو بور و ملایم بهت میاد

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
ابروهات قشنکه کهبهتم میادسریتا پر میشه قشنگ منم میزدمیه مدتولی هم گرون شده هم باید همیشه بزنی

خب اینجا سایه زدم بدون میکاپ خیلی زشته تاج هم کلاااا خالیه ، واقعا پر میشه که بگیرم سریتا همینا رو تقویت کنم