2777
2789
عنوان

بچه سوم

169 بازدید | 13 پست

سلام .یک پسر 12یاله ویکی دختر 6ساله دارم ...چند روز پسرم میگه ای کاش یه بچه دیگه میوردی تعدادمان کمه ..اگر بزرگ شدیم کمک خواستیم ..سن خودم هم بالاست و احتمال بارداری کمه ..پشیمون شدم که چرا زودتر نیاوردم ..نظر شما چیه اشتباه کردم ؟از نظر مالی مشکل نداشتیم ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی نمیشه بهش فکر نکن به نظرم

و نه به نظرم خوبه دوتا دسته گل داری خدا برات حفظشون کنه؛تو کشوری که معلوم نیست دوماه دیگه برنامه چیه به نظرم بهترین کار رو کردی.

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

خودم بعد از دخترم میخواستم سومی بیارم اون موقع ۴۱,سالم بود ... با نظر اطرافیان که گفتن برای چیت اقدام نکردم ..الان پشیمون شدم ..به نظرم در آینده تنها میمونن..از طرف خانواده شوهرم کمک بودن ...الان میدونم که احتمال بارداری خیلی کمه ...

من تو موقعیت شما نیستم ولی با این حجم از گرونی اینده این دوتا تضمینه؟

که به فکر سومی هستین؟

مثلا جهیزیه دخترت؟

خونه اینده پسرت و...

اگر اره خو یکی دیگه بیار اگر نه خو اوردن ی بچه دیگه اشتباهه بنظرم

اخه خیلی گرونیه...

اگر دوست داشتید برای رو به راه شدن زندگیم دعا کنید

نمیدونم چرا قسمتی که پاسخ سوال بفرستم کار نمیکنه ...در باره خونه .دوتا خونه متراژ کم دارم میخواهیم یک خونه بهتر تبدیل کنیم .پس اندازی که برای پسرم خونه بخریم هم داریم ..البته ما شهرستان هستیم قیمتها از تهران کمتر