2777
2789
عنوان

مامانا بیاین 🪷

28 بازدید | 4 پست

سلام مامان خانما من یه دختر دو سال و نیم دارم که یکم حرف زدنش تاخیر داشت از ۱۴ ماهگی بابا مامان خاله و امثال اینها رو میگفت بعد که دو سالش شد دیدم خوب حرف نمیزنه منطورشو تو یک یا دو کلمه میرسونه بردم دکتر چون هم شلوغ بود و هم خوب حرف نمیزد چنتا شربت داد الان یکم خوب شده فقط چنتا رفتاراش نگرانم میکنه مثلاً میبرمش خانه بازی بعضی وقتا قاطی بچه ها بازی میکنه بعضی وقتا هم خودش میخاد تنها بازی کنه بعد حرف زدنش بازم حس می کنم ناقصه چون یه دختر همسنش تو آشنا ها هس که خوب حرف میزنه و بازی میکنه مثلاً خاله بازی ولی دختر من درکی از این بازیها نداره و هر جا میره یا توپ با دوچرخه و سرسره فقط اینارو دوس داره حرف زدنش هم اینجوری که مثلاً میگه مامان بزار زمین یا بپز بخوریم قاقا بخر بخورم هاپو فرار کرد هاپو خورد یا میپرسم بابا کجاس میگه سر کاره حتی اگه خونه هم باشه همینو میگه با مثلاً بعضی جمله هارو میگه ولی انگار زبونش نمیچرخه منظورش رو میرسونه هر چی میگم میفهمه فقط بعضی جمله هارو کامل نمیتونه بگه دکترم گفت اون موقع که مشکلی نداره ولی بازم نگرانم ببخشید طولانی شد کسی تجربه ای داره که بچش شبیه بچه من باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم هیچ مشکلی نیست

الان نود درصد بچه ها به خاطر گوشی و تلویزیون دچار تاخیر گفتار هستن

راه حلش اینکه با همسن های خودش در ارتباط باشه، بزارش مهد کودک یا زیاد ببرش خانه بازی و تلویزیون و گوشی رو خیلی محدود کن براش

عزیزم هیچ مشکلی نیست الان نود درصد بچه ها به خاطر گوشی و تلویزیون دچار تاخیر گفتار هستن راه حلش اینک ...

مهد که نیس فقط خانه بازیه گوشی اصن دوست نداره گاهی وقتها فقط کارتون میبینه اونم بعضی وقتا فقط همکاری نمیکنه از پوشک بگیرمش