2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 41 پست

دکترت داره گولت میزنه من مطمئنم 

میخواد تو عمل انجام شده قرارت بده تا طبیعی زایمان کنی 

عوضش کن به نظرم 

من سزارینی بودم دکترم ۳۸ هفته و ۴ روز بهم وقت داد

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
برای چی داری سزارین میشی ..خودت خواستی ؟ یا علت پزشکی داره شاید دکترت انقدر طولش داده که دردات شروع ...

نه عمل داشتم و باید سزارین شم

همسرم دنیامه ❤❤دخترم فردامه❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا نامه سزارین داده اما میگه پایان 40 هفته اگه دردت شروع شد زودتر برو بیمارستان من میام کلی بهم ...

گولت زده

دردت شروع بشه میبرنت طبیعی

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

وا مگه میشه سزارین چهل هفته؟  نامه سز بهت داده؟

آره پایان 40 هفته وقت داده گفتم زودتر نوبت بده گفت برو بیمارستان بگو تکونهای بچه کم شده زودتر برش میدارن اما خوب اونجا هم برم میفرستن سونو میفهمن دیگه

منم دکترم همین کار رو باهام کرد هرچی اصرار کردم گفت باید صبر کنی اخرشم خونریزی کردم مجبور شد همون 38 ...

از همین میترسم که دردهردو رو بکشم

از همین میترسم که دردهردو رو بکشم

منکه اشتباه کردم دکترم رو عوض نکردم بعدم 38 هفته تموم شد الکی برو بگو درد شدید دارم یه نوار قلب جنین بگیرن سزارین کنن زودتر 

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....
منکه اشتباه کردم دکترم رو عوض نکردم بعدم 38 هفته تموم شد الکی برو بگو درد شدید دارم یه نوار قلب جنین ...

خوب اگه نوار قلب بگیرن و بچه مشکل نداشته باشه سزارین میکنن؟معاینه نمیکنه که ببینه دهانه رحمم باز شده یا نه ؟نمیفهمن دروغ میگم؟

منم سزارین شدم ولی توی 39 هفته و 4 روز البته هیچ علایمی هم نداشتم فکر کنم دوهفته دیگه ام نگهش میداشتم طبیعی به دنیا نمیومد، البته من دو هفته سونوم با تاریخ پریودم فرق داشت و سونوم دو هفته عقب بود

عاشق دخترم و باباشم  
خوب اگه نوار قلب بگیرن و بچه مشکل نداشته باشه سزارین میکنن؟معاینه نمیکنه که ببینه دهانه رحمم باز شده ...

مطمعن باش تو 38 هفته نوار قلب یکم انقباض نشون میده . واسه من که اینطور بود 

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....
منم سزارین شدم ولی توی 39 هفته و 4 روز البته هیچ علایمی هم نداشتم فکر کنم دوهفته دیگه ام نگهش میداشت ...

من همین الانش دایم زیر دلم میگیره و انقباض دارم تا 40 هفته مطمئنم نمیکشم فقط دوست ندارم درد طبیعی رو بکشم