2777
2789
عنوان

سزارین

412 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها من هفته 35 بارداریمم و قراره سزارین بشم امروز رفتم برا  تاریخ و دکترم پایان هفته 40 بهم نوبت داد یعنی 25 تیر در صورتی که خودم فکرمیکردم 15 تیر یعنی پایان38 هفته بهم نوبت میده هرچی هم که گفتمش گفت فقط باید تا پایان 40 هفته صبر کنی آخه الان همش درد دازم کمردرد شدید دارم شکمم خیلی پایینه جوری که همه میگن تو هفته اول تیر زایمان میکنی اما دکترم لج کرده انگار اگه کیسه آبمم پاره شه یا درد طبیعیم شروع شه دکترم تا برسه بالا سرم چند ساعت طول میکشه و اونجوری باید درد طبیعی رو هم تحمل کنم بعد سزارین بشم به نظرتون چیکارکنم دکترمو عوض کنم یا همون 14 برم بگم درد دارم بیمارستان بستریم میکنه

همسرم دنیامه ❤❤دخترم فردامه❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایان سی و نه میگن که

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

منم دکترم همین کار رو باهام کرد هرچی اصرار کردم گفت باید صبر کنی اخرشم خونریزی کردم مجبور شد همون 38 هفته سزارین کنه همش میگفت وقت داری فعلن 

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....

برای چی داری سزارین میشی ..خودت خواستی ؟ یا علت پزشکی داره شاید دکترت انقدر طولش داده که دردات شروع بشه و همونجا بهت بگه طبیعی بیاری یکی از فامیلایما اینجور شد

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
احتمالا میخواهد طبیعی بشی 

نه اصلا نامه سزارین داده اما میگه پایان 40 هفته اگه دردت شروع شد زودتر برو بیمارستان من میام کلی بهم استرس داده

همسرم دنیامه ❤❤دخترم فردامه❤❤