atdjkckcmamn مدیر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 1033 عنوان 😭😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 49 پست شبا نمی تونم بخابم بچم همش انگشت میخوره هرکاری میخورم ترک نمی کنه تلخک خریدم میزنه دهنش انکشت رو میزنه رو بالش پاک میشه خاک توسرش بریزم باید فک شو آینده عمل بشه حرف نمیزنه بدم میاد ازش میخام خودکشی کنم راحت شم از دستش امروز | 01:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیانا1376 عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 115 نه من درد نداشتم هیچی متوجه نشدم حتی تیروئیدم نداشتم یهویی زیر گلوم عود کرد حتی با سونو و آزمایش هم ... اوفف چقد بد ابجیمم درد نداره میگه ی بار قرص خوردم همونجا گیر کرد. ممکنه گواتر باشه یگچیزی بدی نباشع
atdjkckcmamn مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 1033 استرس ندم به استارتر ولی پسرخاله من تا شیش سالگی میخورد آخرش مجبور شدن دستاشو گچ بگیرن تا ول کنه،انگ ... فقط انگست و دندون نیست باید جراحی فک انجام بسه بچه نمی تونه خوب حرف بزنه
کیانا1376 عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 115 نه من درد نداشتم هیچی متوجه نشدم حتی تیروئیدم نداشتم یهویی زیر گلوم عود کرد حتی با سونو و آزمایش هم ... ینی یهویی ورم کرد زیر گلوتون میگین عود کرد ینی چحوری
atdjkckcmamn مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 1033 اوفف چقد بد ابجیمم درد نداره میگه ی بار قرص خوردم همونجا گیر کرد. ممکنه گواتر باشه یگچیزی بدی نباشع نمیدونم عزیزم باید برید دکتر من هر چی می دونستم بهتون گفتم پیگیر بشید
atdjkckcmamn مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 1033 ینی یهویی ورم کرد زیر گلوتون میگین عود کرد ینی چحوری اره سرما خوردم یهویی زیر گلوم انداره گردو شد یعنی کم کم رشد می کنه هیچ کس متوجه نمیشه سعی کنید دکتر غدد برید اونا با معاینه کردن متوجه میشن