2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 49 پست
فکش چطور عمل نکرد یا ارتودنستی نکرده دندون هاشو

الان ۱۴سالشه دندون هاش مشکلی نداره ک بخاد ارتودنسی شه ولی دندون خرگوشیه نمیدونم شاید ربطی نداره اصن خرگوشی بودن دندونش به دستهاش

ولی خیلللییی میخورد هنوزم ناخن اون دوتا انگشتش کامل خوب نشده و یکم جاش معلومه

تاپیکام ممکنه هیچ ربطی به هم نداشته باشه پس لطفا نگید تاپیک قبلی ات فلان حرف زدی! موضوعاتی که براشون تاپیک میزنم یا مربوط به خودم یا اطرافیانمه، ببخشید که وقتی کامنت میذارید نمیتونم تک تک جواب بدم و ممنونم از راهنمایی هاتون✨️🙏🏻یعنی میشه یه شبی بیاد که از ذوق خوابم نبره؟!🫠 امیدوار به رحمت بی نهایت خدا💙🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم ناراحت شدم حرص و جوش نزن ک بدتر میکنه هورمونات بهم میریزه تیروئید بدتر میشه همین پسر ابج ...

سریع برید دکتر غدد واسه من انداز گردو بود نمونه برداری کردن بعدش فهمیدن چیه موقع حرف زدن هم اون قسمت تکون میخورد

سریع برید دکتر غدد واسه من انداز گردو بود نمونه برداری کردن بعدش فهمیدن چیه موقع حرف زدن هم اون قسم ...

تو غذا خوردن مشکل داشتین یا ن اذیت میکرد

تو ازمایش عدد تیروئید بالا بود یا نشون نمیداد ابجیم تازه زایمان کرده کلی آزمایش گرفت ینی نشون نداده

فقط سریع برید دکتر اگه خدایی نکرده دیر بشه غدد لنفاوی هم درگیر می کنه نمونه برداری انجام داده نتیجه ...

ن قبلن کمتر بوده یادش رفته الان بعد زایمان چند روزه میبینه بزرگتر شده نمیدونسته تیروئید مشکل داره تا حالا دکتر نرفته

فقط سریع برید دکتر اگه خدایی نکرده دیر بشه غدد لنفاوی هم درگیر می کنه نمونه برداری انجام داده نتیجه ...

منامروز گفتم ی دکتر برو نوبت باید بگیره سایت زده سه شنبه نوبت دکتر باز میشع ۱ هفتس زایمان کرده

ن قبلن کمتر بوده یادش رفته الان بعد زایمان چند روزه میبینه بزرگتر شده نمیدونسته تیروئید مشکل داره تا ...

فقط سریع برید دکتر غدد زنان بعد اون سونو می نویسه اونجا مشخص میسه لازم باشه نمونه برداری می کنند

هیچکس نمی تونه منو درک کنه اینقد ه بغض کردم حرص اینو خوردم یه تومور ۴ سانتی با تیروئیدم در اوردن ۳ م ...

عزیزم برو روان شناس ارامشت برچزده،،، هم تیروییدت خوب می شه، هم بچه خوب می شه

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
واییی خوب دستشو بزارع تو دهنش چی میشه دقیقا؟؟بچه است خوب !حتی چطور دلت میاد میخک میزنی بع دستش!بزرک ...

استرس ندم به استارتر ولی پسرخاله من تا شیش سالگی میخورد آخرش مجبور شدن دستاشو گچ بگیرن تا ول کنه،انگشت شصتش از حالت خودش خارج شده بود،زیادم ادامه دار بشه آسیب میزنه بهش،هم انگشتش و هم دندوناش،حق داره نگران باشه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

والا ما سه تا از ابجی داداششام تاا شش سالگی انگشت شستمون میخوردیم مادرمم بیخیال دنیا

ولی خودبخود ترک کردیم

یکی از علت هاش اضطراب و ترس ذر بچه است بجا اینکه دنبال علت بگردی فقط میگی نخوره و حرص مبخوری خودتم مریض کزدی

استرس ندم به استارتر ولی پسرخاله من تا شیش سالگی میخورد آخرش مجبور شدن دستاشو گچ بگیرن تا ول کنه،انگ ...

اها عزیزم

درسته واقعا

ولی خوب بایذ با حوصلع ... سعی کرد بچه رو اصلاح کرد

اگر دوست داشتید برای رو به راه شدن زندگیم دعا کنید

باشه تازه زایمان کرده نوبت میگیره شما درد داشتین

نه من درد نداشتم هیچی متوجه نشدم حتی تیروئیدم نداشتم یهویی زیر گلوم عود کرد حتی با سونو و آزمایش هم نشون نداد بعدش نمونه برداری کردن چیه سرطان پاپیلاری نوع بدخیم بود این نوع سرطان بدخیم هم باشه گشنده نیست و فقط جراحی می کنند تا اخر عمر قرص لووتیروکسین میخورن و سالی یکبار سونو انجام میدن