الان ۱۴سالشه دندون هاش مشکلی نداره ک بخاد ارتودنسی شه ولی دندون خرگوشیه نمیدونم شاید ربطی نداره اصن خرگوشی بودن دندونش به دستهاش
ولی خیلللییی میخورد هنوزم ناخن اون دوتا انگشتش کامل خوب نشده و یکم جاش معلومه
تاپیکام ممکنه هیچ ربطی به هم نداشته باشه پس لطفا نگید تاپیک قبلی ات فلان حرف زدی! موضوعاتی که براشون تاپیک میزنم یا مربوط به خودم یا اطرافیانمه، ببخشید که وقتی کامنت میذارید نمیتونم تک تک جواب بدم و ممنونم از راهنمایی هاتون✨️🙏🏻یعنی میشه یه شبی بیاد که از ذوق خوابم نبره؟!🫠 امیدوار به رحمت بی نهایت خدا💙🤲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچکس نمی تونه منو درک کنه اینقد ه بغض کردم حرص اینو خوردم یه تومور ۴ سانتی با تیروئیدم در اوردن ۳ م ...
عزیزم برو روان شناس ارامشت برچزده،،، هم تیروییدت خوب می شه، هم بچه خوب می شه
من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
واییی خوب دستشو بزارع تو دهنش چی میشه دقیقا؟؟بچه است خوب !حتی چطور دلت میاد میخک میزنی بع دستش!بزرک ...
استرس ندم به استارتر ولی پسرخاله من تا شیش سالگی میخورد آخرش مجبور شدن دستاشو گچ بگیرن تا ول کنه،انگشت شصتش از حالت خودش خارج شده بود،زیادم ادامه دار بشه آسیب میزنه بهش،هم انگشتش و هم دندوناش،حق داره نگران باشه
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نه من درد نداشتم هیچی متوجه نشدم حتی تیروئیدم نداشتم یهویی زیر گلوم عود کرد حتی با سونو و آزمایش هم نشون نداد بعدش نمونه برداری کردن چیه سرطان پاپیلاری نوع بدخیم بود این نوع سرطان بدخیم هم باشه گشنده نیست و فقط جراحی می کنند تا اخر عمر قرص لووتیروکسین میخورن و سالی یکبار سونو انجام میدن