atdjkckcmamn مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 1031 عنوان 😭😭😭😭😭😭 386 بازدید | 49 پست شبا نمی تونم بخابم بچم همش انگشت میخوره هرکاری میخورم ترک نمی کنه تلخک خریدم میزنه دهنش انکشت رو میزنه رو بالش پاک میشه خاک توسرش بریزم باید فک شو آینده عمل بشه حرف نمیزنه بدم میاد ازش میخام خودکشی کنم راحت شم از دستش امروز | 01:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 44692 چند سالشه؟پستونک میخوره ؟ شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 44692 پستونک بخر براش .یا دندانی بگیر اونو مک بزنه شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
2222ellliiii عضویت: 1404/10/07 تعداد پست: 1952 وا بمیرم برا بچت:)چجورب میتونی مادر باشی ولی این حرفارو راحب بچت بزنی قلبم درد گرف
atdjkckcmamn مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 1031 چند سالشه؟پستونک میخوره ؟ ۴ سال و نمیش فقط انگشت میخوره بیچارم کرده حرفم نمیزنه
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 44692 ۴ سال و نمیش فقط انگشت میخوره بیچارم کرده حرفم نمیزنه بعضی بچه ها دیر حرف میزنن . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
mahlahpr عضویت: 1405/04/11 تعداد پست: 646 واییی خوب دستشو بزارع تو دهنش چی میشه دقیقا؟؟بچه است خوب !حتی چطور دلت میاد میخک میزنی بع دستش!بزرکتر بشع قطعا این کارو نمیکنه اسم روشه بچه از بچه چه توقع های دارید اگر دوست داشتید برای رو به راه شدن زندگیم دعا کنید
atdjkckcmamn مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 1031 وا بمیرم برا بچت:)چجورب میتونی مادر باشی ولی این حرفارو راحب بچت بزنی قلبم درد گرف هیچکس نمی تونه منو درک کنه اینقد ه بغض کردم حرص اینو خوردم یه تومور ۴ سانتی با تیروئیدم در اوردن ۳ ماه نمی تونستم حرف بزنم سرطان تیروئید گرفتم
سپهروسام عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 18142 کم کم از سرش میوفته به خاطر اضطرابی هست که بهش دادین بچه چی کار کنه تا دستش رو به دهنش برد حواسشو پرت کن بگو دست بزنیم یا بشکن بزنیم یا با دست دالی کن یا سریع خمیر بازی چیزی بده دستش باید لد باشی خلاق باشی نه که غر بزنی و بدتر کنی
mahlahpr عضویت: 1405/04/11 تعداد پست: 646 ۴ سال و نمیش فقط انگشت میخوره بیچارم کرده حرفم نمیزنه حرف نزدنش که ربطی بع دست تو دهن گذاشنن نداره تا جای که من میدونماینو باید گفتار درمانی و... اینا ببرید صحبت کنه اگر دوست داشتید برای رو به راه شدن زندگیم دعا کنید
atdjkckcmamn مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 1031 حرف نزدنش که ربطی بع دست تو دهن گذاشنن نداره تا جای که من میدونماینو باید گفتار درمانی و... اینا ببر ... خیلی بردم نتیجه نداشت
2222ellliiii عضویت: 1404/10/07 تعداد پست: 1952 هیچکس نمی تونه منو درک کنه اینقد ه بغض کردم حرص اینو خوردم یه تومور ۴ سانتی با تیروئیدم در اوردن ۳ م ... حال شما قابل درکه ولی اون بچه معصوم گناهی نکرده که کاش اگر امادگی جسمی و رومحی ندارید بچه نیارید وقتی بچه دار میشه ادم باید امادگی هر چیزیو هر اتفاقیو داشته باشه
mahlahpr عضویت: 1405/04/11 تعداد پست: 646 هیچکس نمی تونه منو درک کنه اینقد ه بغض کردم حرص اینو خوردم یه تومور ۴ سانتی با تیروئیدم در اوردن ۳ م ... عزیزم ...درسته شرایطتت سخته...ولی ان بچه استبچه ها درست و غلط رو مه تشخیص نمیدن باید خیلی حوصلع به خرح بدیامیدوارم همیشه سلامت باشید و بلا به دور باشه ازتون اگر دوست داشتید برای رو به راه شدن زندگیم دعا کنید