2777

فیبروز ابرو اسی؟

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره البته سه سال پیش زدم کمرنگ شده طبیعیه طبیعی زدم هرکس میدید فک میکرد ابرو های خودمه

کمرنگ بشه باید چیکار کرد دوباره تمدید کنیم؟

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

آره البته سه سال پیش زدم کمرنگ شده طبیعیه طبیعی زدم هرکس میدید فک میکرد ابرو های خودمه

من ابروهام خیلی خوبه فقط یه مشکلی ک داره تاج ابروهام خالیه فقط میخام تاج ابروهام بزنم اما بازم میترسم که بد بشه پشیمون بشم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

دوس دارم برم همسرم میگه نه همین ابروهات خوبه اره میری برات میزنه دوباره

وای منم خیلی دوس دارم

من میکرو کردم عالی عالی بهترین کار زندگیم ۲ ساله نه قرمز شده نه کمرنگ مثل روز اولشه اینقدرم خوب زده ...

عزیزم امکانش هس عکس ابروهاتو بزاری؟

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

نه بابا پشیمونی نداره. یه جایی رو انتخاب کن که کاراش خیلی طبیعی باشه

امیدوارم پشیمون نشم

نه ببخشید

باشه عزیزم ممنونم که تجربتو دراختیارم قراردادی🌹امیدوارم منم پشیمون نشم خیلی دودلم