2777
2789
عنوان

بحثمون شدد💔😭

454 بازدید | 38 پست

دیوانم کرد هر وقت بحث میکنیم از اون طرف محکم میزنه تو گوشم یا محکم میزنه تو سرم یا محکم دستمون فشار میده همزمان مث این رانیا بوسم میکنه اخرشم میگه من ک زوری نزدم اروم زدم یا اروم فشار دادم. حالا بحث اصلیمون این بود ک زنگ زد شوهر خواهرم شوهر خواهرم در اومد گفت زنم دیر غذا درست میکنه شوهرم گفت زن منم بعد گفت دخرای فلانی (بابامو گفتن) کلان اینجوریم یبارم گفت اینا همشون مشکل اعصاب دارن با هم خندیدن

حالا سر همینا و هم اینکه اینطور میزنه تو گوشم و دستمو غشار میشه بحثمون شد اومدم اتاق درو قفل کردم اگه اومد چیکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیاد که بزنه ؟

جنگ که نیست

زورش نمیرسه زور زن با مرد یکی نیست

همهه یه نسخه ندارن کمتر شده خیلی کمتر ولی حذف نشده

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

عزیزم ناراحت نشی اما شوهرت دو قطبی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بیین عزیزم سعی کن وقتی بحثتون میشه میدونی میخواد عصبی بشه ادامه ندی سکوت کنی بینی میخواد بزنه بری اتاق در قفل کنی که دستش بهت نخوره بعدا که اروم شد حلش کنید

برخورد بااینجور ادما که کنترل ندارن فقط اینه بحثنکنی بحث ادامه ندی دستوری حرف نزنی مثل ادمای شاکی باهاش حرف نزنی با زیون خوش بگی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤