2777
2789
عنوان

کنکور زبان

249 بازدید | 24 پست

بچه ها کسی میدونه برای کنکور زبان انگلیسی تاثیر کدوم سال دبیرستان روی کدوم درسا بیشتره ؟ مثلا چند درصد سوالای عربی از سال سومه چند درصد از سال دوم ؟ 

من سال دیگه میخام کنکور زبان بدم ولی نمیدونم تاثیر کدوم سال ها بیشتره ک برنامه ریزی کنم 😟😟 اگه منبع کنکوریم میشناسید معرفی کنید لطفا😔😔😔

من نه آنم که به تیغ برگردانم از تو روی،امتحان کن به دوصد زخم‌مرا بسم الله
فک نکنم تاثیر داشته باشع

چی تاثیر نداره ؟ 🤣 عربی که جزو درسای عمومیه تو کنکور هست من میگم بیشتر از کدوم سالها میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی تاثیر نداره ؟ 🤣 عربی که جزو درسای عمومیه تو کنکور هست من میگم بیشتر از کدوم سالها میاد

بد متوجه شدم فکر کردم تاثیر نمره های کارنامه رو میگی

عریی کلن از کتاب نمیاد خارج از کتابه کلشو بابد بخونی

She is everything I ever wanted.... 
بد متوجه شدم فکر کردم تاثیر نمره های کارنامه رو میگی عریی کلن از کتاب نمیاد خارج از کتابه کلشو ب ...

شت 😟 از عربی در حد نعم و لا سر در میارم 

منم منم اتفاقا کنکور زبان دارم

اوه پس خواهر بیا بگرییم ، تازه قراره دو هزارم بیارم 🤣 

Surely I will be the last one 😣😣😣

سلام خوگشلا نظام قدیمید یا جدید؟

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

منم احتمالا سال بعد بدم 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

ریاضی

اهان موفق باشی. بنظرت پیش کدوم رشته راحت تره؟