2777
2789
عنوان

اقدام

201 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من امروز عضو شدم 

مامان های آینده من روم نمیشه حتی از دکتر خودم بپرسم 

بعد از نزدیکی بلافاصله شوهر باید جدا شه ؟

بعدش من باید تکون نخورم چند دقیقه بدون حرکت باشم ایا پاها باشه لازمه 

بعد چند ساعت استحمام کنم 

ممنون میشم جواب بدید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی یار بیا براش کامل توضیح بده . فقط یه نکته شوهر اصلا جدا نشه تا چند روز

😂😂😂😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه ربع تو همون حالت باشی بهتره البته اگثر دکترا میگن ربطی نداره چون اسپرم بلافاصله سریعععع میره تو ر ...

بله درسته.

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
شوهر نباید جدا شه با ملافه شوهرو ب خودت گره بزن تا 72ساعتم حموم نرو پا هم جمع شوهر تا 5ساعت باید تو ...

وای وای وای😂😂😂😂😂😂😂

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞

عزیزم وقتی که عملیاتو انجام دادین یه بالشت بذار بین کمر و باسنت جوری که پاهات بالاتر باشه از بدنت بعدم تا دوساعت تکون نخور همسریت هم دیگه بعد عملیات کاری نمیتونه بکنه که باید بره کنار😅

قشنگ ترین هدیه دنیارو بهم داده خدا