2777
2789

به نظرم چند جلسه اول بیشتر به این چیزا دقت کن: برنامهای که میده واقعبینانه و متناسب با شرایط خودت باشه، فقط یه برنامه کلی و کپیشده نباشه، برنامش سنگین نباشه ک نتونی بهش برسی و کلا اگر مشکلی تو برنامه بود بهش بگو ببین واکنشش چیه.

پیگیرت باشه و بعد از آزمونها عملکردت رو بررسی کنه.

مهمتر از همه اینکه بتونه دلیل عقب افتادنهات رو پیدا کنه و فقط نگه «بیشتر درس بخون». اگه بعد چند هفته دیدی پیشرفتت خوبه و برنامه برات جواب میده، احتمالاً انتخاب مناسبیه.

اخلاقش هم خوب باشه نه اینکه استرس بده

مشاور خوب ک همه این ویژگی هارا داشته باشه خیللییی کم پیش میاد اگر اصول برنامه ریزی نمیدونی میتونم راهنماییت کنم تا خودت برا خودت بدون مشاور برنامه بریزی اگر میخای درخواست دوستی بده

تاپیکام ممکنه هیچ ربطی به هم نداشته باشه پس لطفا نگید تاپیک قبلی ات فلان حرف زدی! موضوعاتی که براشون تاپیک میزنم یا مربوط به خودم یا اطرافیانمه، ببخشید که وقتی کامنت میذارید نمیتونم تک تک جواب بدم و ممنونم از راهنمایی هاتون✨️🙏🏻یعنی میشه یه شبی بیاد که از ذوق خوابم نبره؟!🫠 امیدوار به رحمت بی نهایت خدا💙🤲

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مرسی درخواست دادم

درخواستت قبول کردم عزیزم ولی صفحه چت تو خصوصه تایپ توش برام سخته اگر میشه همینجا بنویس تا بهت بگم

اول بگو چندساله پشت کنکوری؟

رشتت چیه؟ هدفت چیه؟

وضعیت درسیت چطوره؟ مثلا اگر الان یه امتحان زیست بدی چندمیشی؟

و اینکه منابع درسی ات تهیه کردی یا ن؟ هم کتاب هم کلاس

تاپیکام ممکنه هیچ ربطی به هم نداشته باشه پس لطفا نگید تاپیک قبلی ات فلان حرف زدی! موضوعاتی که براشون تاپیک میزنم یا مربوط به خودم یا اطرافیانمه، ببخشید که وقتی کامنت میذارید نمیتونم تک تک جواب بدم و ممنونم از راهنمایی هاتون✨️🙏🏻یعنی میشه یه شبی بیاد که از ذوق خوابم نبره؟!🫠 امیدوار به رحمت بی نهایت خدا💙🤲

درخواستت قبول کردم عزیزم ولی صفحه چت تو خصوصه تایپ توش برام سخته اگر میشه همینجا بنویس تا بهت بگماول ...

دوازدهمم امسال اولین باره میخوام پشت باشم

پزشکی میخوام برم وضعیت درسیم خوب بوده ولی چند ماه مطالعه و درس رو رها کردم به خاطر جنگ

چون هدفت پزشکیه و میخوای یک سال کامل برای کنکور وقت بذاری، به نظرم مهمترین چیز اینه که از همون اول مسیرت رو اصولی و قابل ادامه بچینی. قرار نیست از روز اول روزی ۱۰ یا ۱۲ ساعت بخونی؛ اتفاقاً اگر الان ساعت مطالعهات کمه، با مثلاً ۳ تا ۴ ساعت شروع کن و هر چند روز یا هر هفته کمی بیشترش کن تا بدنت و ذهنت به مطالعه عادت کنن. مهم اینه که این افزایش تدریجی باشه و به جایی برسی که بتونی ساعت مطالعه بالا رو بدون فرسودگی حفظ کنی.

مثلاً اگر پاییز رو با ساعت مطالعه پایین شروع میکنی، هدفت این باشه که کمکم به میانگین ۷ تا ۹ ساعت مطالعه مفید برسی و همون رو تثبیت کنی. بعد از پاییز و با ورود به زمستان، اگر شرایطت اجازه داد، ساعت مطالعه رو بیشتر کن و به حدود ۹ تا ۱۰ ساعت مفید برسون. بعضی روزها ممکنه بیشتر یا کمتر بشه و اشکالی نداره؛ چیزی که اهمیت داره میانگین هفتگی و استمرارته، نه اینکه هر روز دقیقاً یک عدد ثابت داشته باشی. برای پزشکی، کیفیت مطالعه و استمرار خیلی مهمتر از اینه که فقط عدد ساعت مطالعهات بالا باشه.

برنامهات رو هم بر اساس «کارهایی که باید انجام بدی» بنویس، نه فقط ساعت. یعنی مشخص باشه امروز مثلاً کدوم مبحث زیست رو میخونی، چند تست میزنی، چه مقدار شیمی میخونی و چه زمانی مرور میکنی. برنامهای که میریزی باید واقعبینانه باشه و حتماً مقداری زمان خالی برای جبران عقبافتادگیهای احتمالی داشته باشه. اگر هر روز برنامهات رو صددرصد سنگین و فشرده بچینی، با عقب افتادن یک روز کل برنامه به هم میریزه.

برای هر مبحث سعی کن این چرخه رو داشته باشی: مطالعه دقیق → تست آموزشی → تحلیل تست → مرور → تست زماندار.

.و مهمتر از همه، خودت رو با رتبه و ساعت مطالعه بقیه مقایسه نکن. اگر امروز ۳ ساعت میخونی، هدفت این نباشه که یکدفعه به ۱۲ ساعت برسی؛ هدفت این باشه که چند هفته بعد ۴ یا ۵ ساعت مفید بخونی، بعد بیشترش کنی و در نهایت به یک ساعت مطالعه بالا و پایدار برسی. برای پزشکی باید یک مسیر طولانی رو ادامه بدی، نه اینکه فقط چند هفته خیلی فشرده درس بخونی و بعد خسته بشی.
اگر یه روز خراب شد یا نتونستی طبق برنامه پیش بری، نذار یک روز بد تبدیل به یک هفته بد بشه. همون روز یا فرداش برگرد سر برنامه. قرار نیست هیچ روزی کامل و بینقص باشه؛ چیزی که نتیجه میسازه اینه که در مجموع ماهها پیوسته، اصولی و با تحلیل اشتباهاتت جلو بری.
به نظرم اگر بخوام خیلی خلاصه بگم، برای رسیدن به پزشکی باید روی اینا تمرکز کنی: برنامه واقعبینانه، مطالعه مفهومی، تستزدن، تحلیل دقیق تست، مرور منظم، آزمون و تحلیل آزمون، توجه به سوابق تحصیلی و مهمتر از همه استمرار. از الان لازم نیست به این فکر کنی که آخر سال چه رتبهای میاری؛ فقط سعی کن هر ماه نسبت به ماه قبل قویتر بشی و قدمبهقدم جلو بری. 🤍

برای هر درس سعی کن منابع درست و محدودی انتخاب کنی. لازم نیست چندین کتاب داشته باشی؛ یک منبع آموزشی مناسب برای یادگیری و یک منبع تستی متناسب با سطح خودت کافیه و بهتره همونها رو کامل و چندباره کار کنی. عوض کردن مداوم منابع معمولاً فقط وقتت رو میگیره. منظورم از منبع هم کتابهای تست و هم منابع آموزشی مثل فیلمه. منبع خیلی مهمه؛ اگه سطح درسیات رو بگی، میتونم برای انتخاب منبع هم کمکت کنم.

برای زیست هم اگه برنامهات اجازه میده، یه هدف هفتگی مشخص داشته باش؛ مثلاً هر هفته یک فصل یا مبحث رو بخونی، تست بزنی و مرور کنی. البته حجم و سختی فصلها متفاوته و بعضی مباحث ممکنه بیشتر از یک هفته زمان ببرن، پس بهتره برنامهات رو بر اساس حجم و سختی مطالب تنظیم کنی، نه صرفاً تعداد فصلها.

حالا اگ منبع اول تموم شد بعد برو منبع۲