2777
2789
عنوان

خالیه کلا

17 بازدید | 1 پست

جلو سرم از بس ریحته کلا سفیده . شقیقه هام

و فرق سرم

باژ از پشت وقتی میبافم بقیه فکر میکنن حجم موهام خوبه ولی جلو واویلا ست

ولی خب الان دیگه پشت سرمم حجم نداره

بعضی اوقات دوست دارم با قیچی بیفتم به موهام کلا از ته بزنم یا حتی مدل دیوونه وار

قبلا موهای قشنگی داشتم :(

حداقل اگه قبلا قشنگ نبود الان اینقدر ناراحت نبودم

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

بچه ها یکی از دوستان داخل موسسه کار میکنه متاسفانه

این پیام و برام فرستاد

اگه میتونید لطفا دریغ نکنید

سلام وقتتون بخیر. ببخشید مزاحم وقتتون شدم، من از موسسه خیریه حضرت قائم در رشت پیام میدم.

راستش پروندهی اورژانسیِ یک دختربچه ۹ ساله بیسرپرست دستِ من افتاده که الان روی تخت بیمارستان درگیر شیمیدرمانیه و وضعیت داروهاش خیلی بحرانی شده. هزینهی داروهای این مرحلهی درمانش سنگینه و چون کسی رو نداره، دستخالی موندیم.

خواستم اگر براتون مقدوره، یه نگاهی به مدارک پزشکی و برگه بیمارستانش بندازین تا مطمئن بشین جریان کاملاً واقعی و قانونیه؛ موسسه ما تمام مجوزهای رسمی رو داره و مدارک کامل موجوده.

هدفم اصلا اصرار نیست، فقط خواستیم اگر صلاح دونستید، هر مبلغی که در توان و کرمتون هست (حتی مبالغ کم و کوچک) رو برای کمک به هزینههای درمان این بچه در نظر بگیرید. واقعا هر چقدر که بتونید کمک کنید، تو این شرایط سخت برای این بچه یه دنیاست و زمان زیادی هم نداریم.

ممنون میشم اگر پیام رو خوندید، یه خبری به من بدین. سایهتون مستدام 🌸

اگه اسم موسسه رو بزنید داخل اینترنت میاره و تمام مدارک آدرس موجوده و حتی مجوز و شماره کارت به نام خود موسسه هست پس لطفا نیاید بگید دروغ یا کلاهبرداری کار درستی نیست

هرکی تمایل داره لطفا درخواست بده ممنون

https://www.karzar.net/245870