2777
2789

تاپینگ😕

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تاپینگ😕

ایناس ک مواد غذایی میریزن توش زیرش یخچاله🤣🤣🤣🤣

راستی عشقمبابت تاپیکت..منم موافقم باهات..یبار اومد پی ویمچرت و پرت میگفت ..تازه رید بهم در اخر🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

ایناس ک مواد غذایی میریزن توش زیرش یخچاله🤣🤣🤣🤣راستی عشقمبابت تاپیکت..منم موافقم باهات..یبار اومد ...

😅😅

من کلا کسی درخواست بده قبول نمیکنم،اینجا فقط یه دوست دارم که هر ۵ ۶ ماه تو خصوصی سلام میدیم😂هرکی ام بشناسم و درخواست بده و قبولم کنم بعد از اینکه کارش تموم شه لغو میزنم توام قبول نکن خیلی بعضیا دور از جونت گاون😅😅

حالا چی میگفت؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

😅😅من کلا کسی درخواست بده قبول نمیکنم،اینجا فقط یه دوست دارم که هر ۵ ۶ ماه تو خصوصی سلام میدیم😂هرک ...

🤣🤣🤣🤣وااای چ باحالی..نبابا من با دوستام ور ور میکنیم همیشه پی وی😂😂

وای انقد چرت و پرت گفت ک نگو ک آی مامانم نمیزاره بابام منو دوس داشته باشه..فلان ..منم توضیحاتو دادم ..بعد در اخر نمیدونم چی گفت ایموجی خنده فرستادم رید بهم ک دیوونه ای ک انقد میخندی🤣🤣🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

🤣🤣🤣🤣وااای چ باحالی..نبابا من با دوستام ور ور میکنیم همیشه پی وی😂😂وای انقد چرت و پرت گفت ک نگو ...

😂😂😂دور از جون رید بهم چیه نگو اینجوری😅

بگو خیلی بد دهن بود منو قهوه ای کرد رفت😁😁

😂😂😂دور از جون رید بهم چیه نگو اینجوری😅بگو خیلی بد دهن بود منو قهوه ای کرد رفت😁😁

عههه توام اینجوری کرد🤣🤣🤣رسما خله بخدا🤣🤣روانیه پس ولش کن

عههه توام اینجوری کرد🤣🤣🤣رسما خله بخدا🤣🤣روانیه پس ولش کن

نههههههههه

منو که نکرد من اصن قبول نکردم درخواستشو😅😅😅

میگم تورو اینجوری کرد🤣

نهههههههههمنو که نکرد من اصن قبول نکردم درخواستشو😅😅😅میگم تورو اینجوری کرد🤣

ارررع منو اینجوری کرد روانی🤣🤣🤣🤣عنی کرد رفت🤣🤣

ارررع منو اینجوری کرد روانی🤣🤣🤣🤣عنی کرد رفت🤣🤣

بیشعور بوده دختره زشت🤣🤣🤣🤣🤣