2777
2789
عنوان

من بی عرضم

27 بازدید | 11 پست

ی مریضه بهم فش داد جوونم بود ۲۰ ساله حدودا منم ساکت بودم یهوی ۵ تا همراه مریض ریختن تو اتاقش باهاش دعوا گرفتن

اینکه ساکت بودم خیلی ناراحتم تو خودم ریختم از ی طرف میگم بقیه همراها رفتن دعوا باهاش گرفتن

ولی خب اینکه خودم جوابشو ندادم ناراحتم همیشه

تو خودم میریزم هر بی احترامی رو گوش میدم

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیینید گاهی جواب بی احترامی بی احترامی نیست . گذشت کردنه . برای آرامش خودتونم شده از خیلی چیزا راحت عبور کنید .

منم بهم توهین شده ولی جوابی ندادم . منم توهین کنم میشم یکی مثل اون . خیلی مواقع باید گذشت.

.

ولی حالم بده دارم خود خوری میکنم بهم چرت و پرت گفت جوابشو ندادم هر چند بقیه رفتن ریختن تو اتاقش اصل ...

به اونایی فکرکن که چقدرعمیقن برای شمااحترام قایلن

خداروزی رسان بی حساب تک تک مردم ایران است.لطفن برای شفای فردموردنظرم دعابفرمایید.

به اونایی فکرکن که چقدرعمیقن برای شمااحترام قایلن

ولی واقعا دیدم همراه مریضا پشتم درومدن یهویی ریختن تو اتاقش سرش هوار کشیدن خوشحال بودم ک یه جوراییی براشون احترام قائلن ولی خب ناراحتم میگم کاش منم جیغ و بیداد میکردم

.

ولی واقعا دیدم همراه مریضا پشتم درومدن یهویی ریختن تو اتاقش سرش هوار کشیدن خوشحال بودم ک یه جوراییی ...

نه اصلن خودتواذیت نکن خیلی رفتارپخته ای کردی شک نکن

خداروزی رسان بی حساب تک تک مردم ایران است.لطفن برای شفای فردموردنظرم دعابفرمایید.

چیکار کنم کنم خودخوری نکنم

هیچی فقط فکرشو نکنید

اتفاقا بهترین کارو انجام دادید که جواب طرفو ندادید

از قدیم میگن بخشش با بزرگانه

ببخشید و بگذرید همین

واگذار کنید به خدا همین

.