وحیده۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 683 عنوان کرلی شیگلم 39 بازدید | 12 پست بچه ها سلام یه سوال؟ این دستگاه کرلی شیگلم که مد شده؛ به درد من که موهام به شدت وزززز و خشککک هست و کاملا باد میکنه؛ میخوره؟؟شک دارم بخرم؟ بعد دو رنگ داره؛ گلدن و صورتی؛ کدومش خوبه؟؟ دیروز | 22:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سالیزه عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 16658 بنظرم اول خشکی موهاتو درستش کن // کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰
وحیده۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 683 بنظرم اول خشکی موهاتو درستش کن درسته؛ ولی جز کراتین راهی نیست
سالیزه عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 16658 درسته؛ ولی جز کراتین راهی نیست ابرسان موماسکو چیزای دیگه // کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰
دخترافتابگردانم عضویت: 1405/03/26 تعداد پست: 691 روغن خربدم ببینم کارساز هست نه عزیز اول کرم بزن ،که ابرسانی بشهبعد روغن که اب و نگه دارهمو خشک و روغن نمیزننبدن هم همینطور. اول اب برسون بعد روغن که اب و نگه داره
دخترافتابگردانم عضویت: 1405/03/26 تعداد پست: 691 درسته؛ ولی جز کراتین راهی نیست شما یه ماسک مو داخل حمام بخربعد فقطم به ساقه بزن حدود 5 10 دقیقه بمونهموقع ابکشی ،،یکمی بزار لیزیش بمونه بعد از حمام هم کرم مو مارک بیتروی بخر بزنو از موهات لذت ببر
وحیده۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 683 نه عزیز اول کرم بزن ،که ابرسانی بشهبعد روغن که اب و نگه دارهمو خشک و روغن نمیزننبدن هم همینطور. اول ... چه خوب که راهنماییم کردین؛ کرم رو بعد از حمام بزنم؟ با ماسک مو فرق داره؟؟
وحیده۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 683 شما یه ماسک مو داخل حمام بخربعد فقطم به ساقه بزن حدود 5 10 دقیقه بمونهموقع ابکشی ،،یکمی بزار لیزیش ب ... والا یه مدت ماسک زدم داخل حمام ولییی واقعا کارساز نبود اتگار نه انگار
دخترافتابگردانم عضویت: 1405/03/26 تعداد پست: 691 چه خوب که راهنماییم کردین؛ کرم رو بعد از حمام بزنم؟ با ماسک مو فرق داره؟؟ بله عزیز چون خودم تجربه دارم دلم میسوزه نگمماسک مو داخل حمام طبق چیزی که بالا نوشتمکرم مو بیتروی. دیگه آبکشی نمیخواد ،من قبل شونه زدن میزنم
دخترافتابگردانم عضویت: 1405/03/26 تعداد پست: 691 والا یه مدت ماسک زدم داخل حمام ولییی واقعا کارساز نبود اتگار نه انگار 5 تا 10 دقیقه بمونهموقع ابکشی ،یکمی لیزیش بمونه
وحیده۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 683 بله عزیز چون خودم تجربه دارم دلم میسوزه نگمماسک مو داخل حمام طبق چیزی که بالا نوشتمکرم مو بیتروی. دی ... من موهام که رنگ شده بسیار خشک و آسیب دیده و باد میکنه اصلا