2777
2789

نه هرمونات بالا پایین میشه برا اینه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيز شما هم اينجوري بودي؟

اره دقیقا همین تاپیک منم زدم😂😂

ای درد کم میشد گریه ام میگرفت 

بعدا بچه،هاگفتن،بخواطر بالا پایین شدن هرمون های بارداری اینطوری میشی

استرس نداشته باش خدا برات حفظش کنه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
اره دقیقا همین تاپیک منم زدم😂😂 ای درد کم میشد گریه ام میگرفت  بعدا بچه،هاگفتن،بخواطر بالا پ ...

خداروشكر عزيزم.مرسي از قوت قلبت❤️❤️❤️❤️❤️ان شالله ني ني تو سالم بغل كني😘😘😘

من اصلا درد سینه نداشتم 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
خداروشكر عزيزم.مرسي از قوت قلبت❤️❤️❤️❤️❤️ان شالله ني ني تو سالم بغل كني😘😘😘

فدات بشم انشالله

استرس برات،سمه اصلا بهش فک نکن بچه،ات بسپر به همونی که بهت داده😍😍😍

نه عزیزم نشونه سقط نیست منم همینجور بودم تو هفته ۵تا ۷جوری بود که دستم بهش میخورد جیغم میرفت هوا بعد تو هفته هشت به بعد خوب میشه فقط نوک سینت یه مقداری درد میگیره

قشنگ ترین هدیه دنیارو بهم داده خدا