2777
2789
عنوان

نهمیا بیاین

20 بازدید | 6 پست

هدایت تحصیلی زیر چند امتیاز خط تیره میخوره؟ممکنه بالاتر از حد نصاب هم بگیری و خط تیره بخوره؟

وطن پرستم نه حکومت پرست🥰امام حسين ع:مقابل ظلم بیاستید حتی اگر به قیمت جانتان تمام شود

بستگی به ظرفیت و سطح مدرسه داره مثلا دوست خواهرم پایه هفتم عربی رو تجدید شده بود و نمراتش خیلی پایین بود و پایه هشتم تجدید آورده بود حتی ترم اول نهم هم تجدید آورده بود ولی انسانی رو آورده بود و امتیازش 50 و خورده ای بود و ب آورده بود و خواهرم همه درس هایی که برای رشته انسانی میخواستن رو بالای 19 آورده بود با میانگین 87 درصد ب آورده بود بازم یعنی ربطی نداره قربونت

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🥹💯تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به ظرفیت و سطح مدرسه داره مثلا دوست خواهرم پایه هفتم عربی رو تجدید شده بود و نمراتش خیلی پایین ...

منم هشتم و هفتم نمرم پایین بود ریاضی ولی نهم هر دو ترم بیست شدم تو فرم ۸۱،میانگین ریاضی ۱۶ و علوم ۱۷ ولی ریاضی تو فرم خط تیره خوردم و زده نمیتونم برم به نظرت ممکنه اشتباه شده باشه؟

وطن پرستم نه حکومت پرست🥰امام حسين ع:مقابل ظلم بیاستید حتی اگر به قیمت جانتان تمام شود

نوچ تمام موارد و رشته های تحصیلی که میتونی بری توی گروه الف و ب و... تقسیم شده توی هدایت تحصیلی نوشت ...

منم هشتم و هفتم نمرم پایین بود ریاضی ولی نهم هر دو ترم بیست شدم تو فرم ۸۱،میانگین ریاضی ۱۶ و علوم ۱۷ ولی ریاضی تو فرم خط تیره خوردم و زده نمیتونم برم به نظرت ممکنه اشتباه شده باشه؟

منم هشتم و هفتم نمرم پایین بود ریاضی ولی نهم هر دو ترم بیست شدم تو فرم ۸۱،میانگین ریاضی ۱۶ و علوم ۱۷ ...

دورت بگردم اینارو بخون کمکت میکنه

📌 در هدایت تحصیلی، تنها معدل کل ملاک نیست.

برای ورود به هر رشته، دانشآموز باید حدنصاب نمرات دروس مرتبط را نیز کسب کند. این حدنصاب بر اساس نمرات سه پایه هفتم، هشتم و نهم محاسبه میشود.

🔹 در محاسبه میانگین:

نمره پایه هفتم × ۱

نمره پایه هشتم × ۱

نمره پایه نهم × ۳

بنابراین نمرات پایه نهم تأثیر بیشتری در هدایت تحصیلی دارند.

📚 برخی از حدنصابهای مهم:

🧪 رشته علوم تجربی

میانگین درس علوم: حداقل ۱۴

میانگین درس ریاضی: حداقل ۱۳

📐 رشته ریاضی و فیزیک

میانگین درس ریاضی: حداقل ۱۴

میانگین درس علوم: حداقل ۱۳

📖 رشته علوم انسانی

میانگین درس فارسی: حداقل ۱۴

میانگین درس مطالعات اجتماعی: حداقل ۱۳

میانگین درس عربی: حداقل ۱۲

البته گلم اینم باید بدونی که

عملکرد تحصیلی دانشآموز (۳۵ امتیاز)

✅ آزمون رغبتسنجی (۱۵ امتیاز)

✅ آزمون توانایی (۱۵ امتیاز)

✅ نظر دانشآموز (۱۰ امتیاز)

✅ نظر دبیران (۱۰ امتیاز)

✅ نظر مشاور (۱۰ امتیاز)

✅ نظر والدین (۵ ا

امتیاز)

این نمرات هم مهمه امسال اکثرا ریاضی همه آوردن حتی اونایی که معدلشان پونزده بوده تو میتونی عکس برگه هدایت تحصیلیت رو برای مشاور مدرسه بفرست و ازش راهنمایی بخوای

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🥹💯تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

دورت بگردم اینارو بخون کمکت میکنه 📌 در هدایت تحصیلی، تنها معدل کل ملاک نیست.برای ورود به هر رشته، د ...

مرسییی عزیزم😘❤️