2777
2789
عنوان

توده پستان

113 بازدید | 9 پست

امروز رفتم سونوگرافی کلی توده و کیست داشتم خیلیم حین سونو درد داشتم بدتر داغون شدم توده هم از شانس بدمن زده براید۳ .هوش مصنوعی میگه خوش خیم ولی خودم خیلی نگرانم هیچکیو ندارم حتی مادرمم ادم دلسوزی نیست خیلی تنهام اگه اینا بعدا سرطان بشن چیکار کنم

نوره زرنیخ دار بزن هرچندوقت یبار تا رفع بشن

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سونو

یعنی توی متن جواب سونو نوشته گرید ۳ ؟

بیماری که ما داشتیم مراحل اینجور بود که توده سرطانی رو سونو تشخیص داد بعد نمونه برداری کردن و بردن پاتولوژی اونجا گرید معلوم شد . این که توی سونو مشخص کرده یعنی میتونی درصد زیادی مطمئن باشی که کیست هست نه سرطان چون توی سونو میشه نوع کیست رو تشخیص داد . به هر حال این که درمانتو رها کنی راه عاقلانه ای نیست خیلی از این مشکلات حتی خود سرطان که ترسناکترینشه اگر زودتر و به موقع درمان بشن راه حل های ساده تری براشون هست اگر دیر بشه سخت تر میشه . درمانتو جدی بگیر نذار کار سخت بشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚