2777
2789
عنوان

باورم نمیشه

56 بازدید | 10 پست

من یک مدت با چند نفر دوست بودم بعد با دونفرشون بخاطر توهیناشون و فحاشی که کردن قهر کردم و پشت دوستم درآمدم بعد دوستم بهم میگفت من اصلا باهاشون حرف نمیزنم هیچ صمیمیتی ندارم و همچنین حرفایی زد بعد یهو امشب دیدمش با همونایی که میگفت من باهاشون نیستم و چقدرم خوش و بش میکردن حتی سمتم نیومد 🙂

بنظرتون با همچین آدمی دوست بمونم ؟؟؟..

خودم نظرم اینه که دیگه بهش پیام ندم و هیچی بهش نگم و تو افکار خودم اونو فراموش کنم

ارزومه فرهنگیان زیست قبول شم 407💚✨🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی کسی میاد بدی یکی رو پیشت میگه و خودش باهاش میگرده اوج دو رویی خودشو ثابت میکنه بهش بگو اگه راست میگی باهاش قطع ارتباط کن اگرم که نه من با تو قطع ارتباط میکنم به همین سادگی

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده و اینکه کلا درخواست دوستی به هیچکس نمیدم احیانا درخواستی از طرف من دیدید حتما دستم خورده اگه شما زودتر از خودم متوجه شدید لطفا بگید لغو کنم

وقتی کسی میاد بدی یکی رو پیشت میگه و خودش باهاش میگرده اوج دو رویی خودشو ثابت میکنه بهش بگو اگه راست ...

مرسی که گفتید 💙🙏🏻

ارزومه فرهنگیان زیست قبول شم 407💚✨🍃