2777
2789
عنوان

لوازم خونخ

26 بازدید | 15 پست

خانوما از الان واسه یک یا دو سال دیگه وسایل داخل خونه مثل هود ،سینک،پکیج و ...بخرم خراب نمیشه ؟!

بعد اینکه وقتی از فروشگاه میگیرم از قوطی در بیارم چک کنم سالمه یا نه ؟اگه این کار و کنم گارانتیش باطل نشه؟!

بعد دو سال که نصب کردم گارانتیش از اونموقع فعال میشه ؟! لطفاً میدونید راهنمایی کنید نمیدونم چه کنم

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

به نظرم از همین الان بخری که خیلی سود میکنی چون تا دوسال دیگه میدونی چه قدر گرون میشه بعد درباره گارانتیش از اون هایی که لوازمخانگی میفروشن بپرسن اونها بهتر در جریان هستن

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خراب که نمیشن در مورد گارانتی با فروشنده مشورت کن

اگه مثلا از اول مشکل دار باشه بعد نصب بفهمیم کی پاسخگو میشه فروشنده یا خود شرکت ؟!

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

به نظرم از همین الان بخری که خیلی سود میکنی چون تا دوسال دیگه میدونی چه قدر گرون میشه بعد درباره گار ...

منظورم اینه الان تو قوطی باز نکنیم اونموقع باز کنیم اگه دستگاه خراب بود کی پاسخگوئه ؟ مثلا از دیجی کالا یا سرای ایرانی با ایوان خرید کنم

نه چرا خراب بشه هر چی تونستی بخری برد کردی گارانتیشم هر وقت زنگ بزنی بیان نصب کنن فعال میشه ولی حال ...

واسه واحدمون که میخوایم تحویل بگیریم

اگه مثلا از اول مشکل دار باشه بعد نصب بفهمیم کی پاسخگو میشه فروشنده یا خود شرکت ؟!

همونجا چک کن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
منظورم اینه الان تو قوطی باز نکنیم اونموقع باز کنیم اگه دستگاه خراب بود کی پاسخگوئه ؟ مثلا از دیجی ک ...

تاحالا این جوری خرید نکردم نمیدونم

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

همونجا چک کن

مثلا از سرا بخرم تو قوطی میدن یا از دیجی کالا چجوری چک کنم

منظورم اینه الان تو قوطی باز نکنیم اونموقع باز کنیم اگه دستگاه خراب بود کی پاسخگوئه ؟ مثلا از دیجی ک ...

ببین حتما قبل خرید چک کن و بعدم اینکه بعید میدونم مشکل دار بشن و اگر هم باشه خوب گارانتی داره

یه کار دیگه هم میتونی بکنی هر مبلغی که میخوای وسیله بخری طلا بگیر انشاالله خونه اماده شد بفروش وسیله ات بخر

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
مثلا از سرا بخرم تو قوطی میدن یا از دیجی کالا چجوری چک کنم

اره اونجا نمیشه چک کنی مگر ببری خونه، سرای ایرانی که نصاب خودش باید بیاد وگرنه مشکل هم داشته باشه گردن نمیگیرن

یه کار دیگه هم میتونی بکنی هر مبلغی که میخوای وسیله بخری طلا بگیر انشاالله خونه اماده شد بفروش وسیله ...

آخه میخوام قسطی بخرم