2777
2789
عنوان

دعا کنید بمیرم

45 بازدید | 16 پست

ادما از قوی بودنشون هم شکست می خورن اخه من چه غلطی کنم به خدا شب نخوابیدم تهش این شه چرا همه نمره هام بد میشه چه کار کنم

الانشم پشت کنکوریم و دیگه حق پشت مون ن ندارم باد هم باشم عقل ندارم چه غلطی کنم اخه😭🤕

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاشکی منم مشکل تو رو داشتم...

مشکلت چیه مگه فکر نکنم وضع الانم کسی بخواد

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

مشکل ما نیستیم سوالات مزخرفشونه با فرجه های مزخرف تر

اخه خودم کشتم این امتحان بالای۱۹شم ولی۱۷شم هنر کردم چه غلطی کنم😭🤕

هر کسی تو هر رنج سنی مشکلات خاص خودش رو داره اینم مشکل کوچیکی نیس بحث ایندس

وقتی بزرگتر میشه .وقتی وارد زندگی و چالش هاش میشه .میخنده که برا نمره ارزوی مرگ کرده ...

من از تمام دختران شهر سر بودم ؛ افسوس که از بازی دنیا بی خبر بودم ...!!

خیلی فراتر از مشکل توس ...

گلم حداقل بگو شاید راه حلی داشته باشیم خب امیدوارم خدا مشکلت حل کنه ولی باور کن تو۱۹سالگی پیشیونیم چروک شده قلبم رگش بسته اس با این وضع خیلی اذیت میشم

وقتی بزرگتر میشه .وقتی وارد زندگی و چالش هاش میشه .میخنده که برا نمره ارزوی مرگ کرده ...

منم دارم تلاش می کنم که یه روز همون مرد بهم نگه برا زندگیت چه کار کردی من برا نمره گریه نمی کنم برا ارزوهایی گریه میکنم که دارن تباه میشن

بشین جامعه بخون ولش فلسفه رو گذشت

الان ناراحتم از کدوم درس شروع کنم

منم دارم تلاش می کنم که یه روز همون مرد بهم نگه برا زندگیت چه کار کردی من برا نمره گریه نمی کنم برا ...

مگه فقط با نمره ادم پیشرفت میکنه

ادم میتونه یه خیاط موفق باشع

یع ارایشگر موفق .

یه هنرمند .....

من از تمام دختران شهر سر بودم ؛ افسوس که از بازی دنیا بی خبر بودم ...!!