پسر_001 مدیر عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 4880 عنوان میدونستید | مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 24 پست همه ی سلول های بدن اگه بمیرن یا خراب شن دوباره درست و جایگزین میشن ولی مغز نهبهم بگید که این دروغه 1405/05/04 | 18:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیشونم عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 8569 بخاطر همینم هست که مرگ طبیعی رخ میده؟ نه دقیقااون دلایل دیگه ای نثل مرگ برنانه ریزی یاخته ها دارهچون اینجوری نیست ک نورون ها همینجوری هی بمیرن و جایگزین نشننورونا حالا حالاها کار میکنن بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷
پسر_001 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 4880 حس میکنم درست و دقیق نیست اینجمله ایشالا که اینجوریه
yasyasaman عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 4103 دقیقااااا🤣🤣❣ باز فک کن من چجوری جویدمش ک هنوز شکل اون صفحه یادمه بعد ۸سال ابی رنگ بود یه نیم دایره بود ک قسمت بندی شده بود😂کنار هرمرحله هم تو همون شکل توضیحات داده بود ما وارث دردهای بیشماریم....🖤
بیشونم عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 8569 باز فک کن من چجوری جویدمش ک هنوز شکل اون صفحه یادمه بعد ۸سال ابی رنگ بود یه نیم دایره بود ک قسمت بند ... اون ک کنار سکل توضیح داده بود مال نقاط وارسی بودعالیه کارت🤣❣❣ بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷
yasyasaman عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 4103 اون ک کنار سکل توضیح داده بود مال نقاط وارسی بودعالیه کارت🤣❣❣ 😂😂👍خب همینجا بود دیگه ک میگفت فلانی به فلان مرحله نمیره موضوع بحث همینه😂 ما وارث دردهای بیشماریم....🖤
پنگوینو عضویت: 1405/05/04 تعداد پست: 1169 هست خب الان گفت یاخته عصبی به طور موقت میره به G0 پس ممکنه تقسیم شه چون به ندرت تقسیم میشهیاخته های دیگه ای هم هستن که اگه از بین برن بیماری ایجاد میکنن پس چرا بدن بازسازی نمیکنه تا خوب شه ؟
بیشونم عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 8569 😂😂👍خب همینجا بود دیگه ک میگفت فلانی به فلان مرحله نمیره موضوع بحث همینه😂 نه دوتا از این دایرهه داشتیمیکیش تو گفتار اول یکیش دوماونی ک کنار خودش توضیح داده بود دومی بود😁😁😁 بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷
بیشونم عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 8569 خب الان گفت یاخته عصبی به طور موقت میره به G0 پس ممکنه تقسیم شه چون به ندرت تقسیم میشهیاخته های دیگه ... دائما میرن جی صفربعضیا موقتیولی عصبی ها دائمی بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 13532 درسته چون دیگه تقسیم نمیشن مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز استخوان سوزد...