پسر_001 مدیر عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 2280 عنوان میدونستید | مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 20 پست همه ی سلول های بدن اگه بمیرن یا خراب شن دوباره درست و جایگزین میشن ولی مغز نهبهم بگید که این دروغه دیروز | 18:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیشونم عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 7280 بخاطر همینم هست که مرگ طبیعی رخ میده؟ نه دقیقااون دلایل دیگه ای نثل مرگ برنانه ریزی یاخته ها دارهچون اینجوری نیست ک نورون ها همینجوری هی بمیرن و جایگزین نشننورونا حالا حالاها کار میکنن بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷
پسر_001 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 2280 حس میکنم درست و دقیق نیست اینجمله ایشالا که اینجوریه
yasyasaman عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2545 دقیقااااا🤣🤣❣ باز فک کن من چجوری جویدمش ک هنوز شکل اون صفحه یادمه بعد ۸سال ابی رنگ بود یه نیم دایره بود ک قسمت بندی شده بود😂کنار هرمرحله هم تو همون شکل توضیحات داده بود ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏
بیشونم عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 7280 باز فک کن من چجوری جویدمش ک هنوز شکل اون صفحه یادمه بعد ۸سال ابی رنگ بود یه نیم دایره بود ک قسمت بند ... اون ک کنار سکل توضیح داده بود مال نقاط وارسی بودعالیه کارت🤣❣❣ بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷
yasyasaman عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2545 اون ک کنار سکل توضیح داده بود مال نقاط وارسی بودعالیه کارت🤣❣❣ 😂😂👍خب همینجا بود دیگه ک میگفت فلانی به فلان مرحله نمیره موضوع بحث همینه😂 ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏
پنگوینو عضویت: 1405/05/04 تعداد پست: 26 هست خب الان گفت یاخته عصبی به طور موقت میره به G0 پس ممکنه تقسیم شه چون به ندرت تقسیم میشهیاخته های دیگه ای هم هستن که اگه از بین برن بیماری ایجاد میکنن پس چرا بدن بازسازی نمیکنه تا خوب شه ؟