2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 84 پست
به خدا میگذره همه ی اینا تحمل کن سعی کن زندگیت رو تغییر بدی من تونستم زندگیم رو عوض کنم تو ام می تون ...

نمیشه اخلاق همسرموتغیر بدم یاپسر۹ساله ام که همش باپدرش درگیره این یکی هم فقط نق میزنه. حالم خرابه .چرانمیمیرم من

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
نمیشه اخلاق همسرموتغیر بدم یاپسر۹ساله ام که همش باپدرش درگیره این یکی هم فقط نق میزنه. حالم خرابه .چ ...

انشالله درست میشه عزیزم با یع مشاور صحبت کن

خدایاشکرت 🙏

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ولی کاش خدا به کسایی که شعور بچه داری ندارن بچه نمیداد😔😢

به کسی برنخوره منظورم اونایی ان که بی خیالند نه به فکر تربیت بچه ان نه نیاز بچه نه توجه میکنند به بچه نه مهر میدن اون بچه با دنیایی از حسرت وغم بزرگ میشه😔😔😔خیلی گناه دارن اون بچه ها

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

ولی کاش خدا به کسایی که شعور بچه داری ندارن بچه نمیداد😔😢 به کسی برنخوره منظورم اونایی ان که بی خیا ...

حالا شوهرم از اینایی که میگه بچه اومد باید ۱۰۰تو براش بذاری..

خدایاشکرت 🙏

شوهرت خوب نیس. یا اوضاع مالیتون خوب نیس؟

میخوام چیکارکنم انقدرزندگیم قاطیه .خودمم گیرم ...فکرکن سه تا خونه داری .ولی تو طبقه بالا ی مادرشوهرتی چرا چون سرمایه بچه هاس نباید بفروشیم یه خونه کنده خوب بگیریم توش بشینیم ...تو حسابمون ۸۰میلیون پوله ولی ۱۰ساله باکولر خراب که صدای تریلی میده تابستونا میگذرونم پدرومادرشوهرت پولدار ولی اب نداری بری حموم باید اب داغ کنم چرا چون اجازه ندادن پمپ اب بزاریم ..اب برسه طبقه سوم بگم توام مثل من گیج میشی ماشین داری ولی سوارنشدی بری شمال .تو عمرم شمال ندیدم .تازه جایی هم رفتنی شوهرت انقدرغربزنه گیربده..تازه بچه ۷ماهه رونگه نمیداره میگه خسته ام بعد به خونه نمتونم برسم میادغرمیزنه .تازه بیکارهم هست ..بگم کارش سخته بیچاره سخته میشه ..نه بیکاره

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
ولی کاش خدا به کسایی که شعور بچه داری ندارن بچه نمیداد😔😢 به کسی برنخوره منظورم اونایی ان که بی خیا ...

دقیقا باریکلا...ماهم ازین وربوم افتادیم .ازبس روتربیت بچه حساس همش دعوای .همش به فکراینده شونه .خب تاحالا تفریح نرفتیم باسختی زندگی میکنم که این دوتا خونه داشته باشن ...باورت نمیشه تواین ۹سال یک دقیقه پسرمو دست کسی نسپردم حتی مادرشوهرم .الانم خسته شدم .زنگ تفریحا میرفتم بهش سرمیزدم مدیرشون التماس میکردم چون اجازه نمیداد فهمید چقدر حساسم .اخرسربهم گفت مریضی .خودتو ازبین میبری ...هرکاری میکنم نمیتونم ز...ووووووو

ببین اگه قلبش تشکیل نشده هنوز ، و شرایطت خوب نیست میتونی این کارو انجام بدی ،، حمله نکنید ولی اون بچ ...

قول خدا فقط واسه عهد بوق كه نيست.

خودش تو قران گفته روزي بنده هاشو ميده.

وقتي خودش ميده ،خودشم روزيش رو ميده.

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

میخوام چیکارکنم انقدرزندگیم قاطیه .خودمم گیرم ...فکرکن سه تا خونه داری .ولی تو طبقه بالا ی مادرشوهرت ...

عزیزم واقعا سخته 😓 میگن برای همدیگه دعا کنیم دعاهامون مستجاب میشه ..اگه لایق باشم دعا میکنم مشکلاتت واقعا حل بشه عزیزم..شوهرتم سرعقل بیاد.توهم برای من دعا کن هرچی به خیر صلاحپه اتفاق بیوفته...

خدایاشکرت 🙏

عزیزم واقعا سخته 😓 میگن برای همدیگه دعا کنیم دعاهامون مستجاب میشه ..اگه لایق باشم دعا میکنم مشکلاتت ...

لطف میکنی چشم منم برات ایالکرسس خوندم