2777
2789
عنوان

کیست هموژاریک

105 بازدید | 24 پست

کسی کیست هموژاریک داشته که از بین نرفته ودکتر بگه آندومتریوزه ؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

دارو خوردی؟سه ماه باید قرص بخوری

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنده

میشه تو ضیح بدی چندسانتی بود چیکار کردی؟

من ۳ماه پیش با درد شدید زیر ناف رفتم دکتر وسونوگرافی گفتن کیست هموژاریک ۶سانتی داری بعد ۳ماه دوباره سونو تکرار کن ۳بسته هم قرص ضدبارداری نوشتن الان باز دردم میگیره احساس میکنم کیستم از بین نرفته تو نت هم میزنه ممکنه کیست هموژاریک با کیست شکلاتی اشتباه گرفته شه منتظرم پریود شم برم سونو

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
دارو خوردی؟سه ماه باید قرص بخوری

آره عزیزم ۳بسته قرص ال دی خوردم منتظرم پریود شم بعد برم سونو جدید ولی مشکل اینه هر ازگاهی درد دارم احساس میکنم کیست از بین نرفته

میشه تو ضیح بدی چندسانتی بود چیکار کردی؟من ۳ماه پیش با درد شدید زیر ناف رفتم دکتر وسونوگرافی گفتن کی ...

من توی سونو نوشت هموراژیک/اندومتریا

من نزدیک یک سال و نیم قرص خوردم حتی ی میل هم کوچیکتر نشد

آره خب ممکنه ولی امیدوارم نباشه چون اندومتریوز جهنمی هست برا خودش

ربطی ب پریودی نداره الانم برو سونو بده

«هدف من از حضور اینجا فقط سرگرمی و تعامل خوبه، نه درگیری یا بحث..پس اگر دنبال بحثی ریپلای نکن

باز تو امیدی داریمن ک رک گفت اندومتریوزیقرص بخور و امیدوار باش ک ازین ببره خوش شانس باشی

چندسانت هست؟

باتوام درد شدید داره؟

من توی سونو نوشت هموراژیک/اندومتریامن نزدیک یک سال و نیم قرص خوردم حتی ی میل هم کوچیکتر نشد آره خب م ...

چند سالته مجردی؟

کیست چند سانت بود؟

دقیقا جهنم خود جهنم

آره عزیزم ۳بسته قرص ال دی خوردم منتظرم پریود شم بعد برم سونو جدید ولی مشکل اینه هر ازگاهی درد دارم ا ...

چند سانت بود؟ من هشت سانتی داشتم بعد قرص خوردم دو سانت. شد و اخرم ترکید. ولی خیلی خیلی دردناک بود

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ب درد نیست. نه من اصلا حالت عادی درد نداشتم و ندارمفقط موقع پریود میمیرم و زنده میشمانشالله ک کیست م ...

کیست معمولی قبلن داشتم درد نداشت

دکتر به شما نگفته عمل؟

باور میکنی از استرس سونو که بگن چیز بدیه از استرس عقب میندازم حالا فعلا منتظرم پریود شم بعد برم

چند سانت بود؟ من هشت سانتی داشتم بعد قرص خوردم دو سانت. شد و اخرم ترکید. ولی خیلی خیلی دردناک بود

۶سانت

آندومتریوز بود که کوچیک شد یا هموژاریک؟

شانس آوردی گورشو از بدنت گم کرده

۶سانتآندومتریوز بود که کوچیک شد یا هموژاریک؟شانس آوردی گورشو از بدنت گم کرده

تو سونو نوشته بود کیست هموراژیک. یه دوره ای بود که خیلی استرس و غصه داشتم تو زندگیم. همون موقع اونجوری شدم. شما هم اگه استرست زیاده مال اونه

کیست معمولی قبلن داشتم درد نداشتدکتر به شما نگفته عمل؟باور میکنی از استرس سونو که بگن چیز بدیه از اس ...

مجردم عمل برای من بی فایده است

اگر متاهلی درد شدید نتونستن رابطه جنسی خونریزی شدید اینا باید عمل بشن