بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قانون زندگی من ۱-دنیا به درد نمیخوره ۲-گذر زمان همه چیو درست میکنه ۳- برا ۵۰٫۶۰سال این دنیا که مثه برق باد میره ارزش دل شکستن جلو زدن نداره۴-بچه دار نشم ۵- اصن هرچی تو بگی درسته حاجی ۶- حوصله بحث ندارم۷- مد آخر کفن است خونه اخرمقبره هیچی با خودمون ازین دنیای لجن زده نمیبریم اونور نهایت یه تیکه پارچه و یه متر جاس که همونم بدرد نمیخوره ۸-فقط اعمال آدمه که تو این دنیا و اخرت بدرد میخوره ۹-اصن ولم کن
هیچ دختری زشت نیست سیسی جون💙🎀... ولی اگه کسی بهم توهین کنه جوابش رو میدم... من هیچ انسان کاملی رو تو دنیا ندیدم هر کس یه نقاط ضعف هایی داره... و افرادی که دیگران رو مسخره میکنند متاسفانه از ضعف شدید عزت نفس واعتماد به نفس برخوردان... یه جوری عقده این دوست دارن این عقده هاشون رو سر کسی دیگه ای در بیارن😐🤝🏻💙
فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡