2777
2789
آخه من خونم آپارتمانیه هم بوش میره همسایه ها میفهمن هم حوصلم نمیکشه سرد میشه تا بخوام کل بدنمو بزنم

با آب داغ درست کن زود میبره موهارو 3 دقیقه ای..بعد که اومدی بیرون اسفند بریز بوش میره

با آب داغ درست کن زود میبره موهارو 3 دقیقه ای..بعد که اومدی بیرون اسفند بریز بوش میره

میدونم با آب داغ درست میکنم ولی خوب همه جای بدنمو خودم نمیتونم بزنم

یا مثلا تا بخوام بزنم جاهای دیگم خشک میشه باید بشورم

یه بارم نوره زرنیخ دار زدم سوختم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم با آب داغ درست میکنم ولی خوب همه جای بدنمو خودم نمیتونم بزنم یا مثلا تا بخوام بزنم جاهای دیگم ...

حتما زیاد گذاشتی مونده یا بدنت خیس بوده زدی دستکش دستت کن زود بزن مگه چقدر طول میدی که خشک میشه بقیه جاها

پس برا چی جوش زدی چون من شنیدم نوره برا خانما خیلی خوبه خاصیت داره ولی خوب من مثل شما روسینه و اینا ...

چون اون قسمتا زیاد سابیده می شه، درست پایین سوتین بود و نزدیک کمر شلوار، وقتی می خواست دوباره رشد کنه پر از جوش شد.

منم آنچنان مو نداشتم به خاطر خاصیتش زدم ولی پشیمون شدم.

ولی جاهایی که موی زائد داره جوش نزد.

چون اون قسمتا زیاد سابیده می شه، درست پایین سوتین بود و نزدیک کمر شلوار، وقتی می خواست دوباره رشد کن ...

اره حق داری عزیزم منم زیر سینه هام تو این فصل خیلی ببخشید عرق میکنه و جوش میزنه

چون اون قسمتا زیاد سابیده می شه، درست پایین سوتین بود و نزدیک کمر شلوار، وقتی می خواست دوباره رشد کن ...

عزیزم منم نوره که استفاده کردم یه بار ، روی باسنم خیلی زیاد جوش زد و خیلی کم هم روی رانم

چی کار کنم جوش ها برن ؟

عزیزم منم نوره که استفاده کردم یه بار ، روی باسنم خیلی زیاد جوش زد و خیلی کم هم روی رانمچی کار کنم ج ...

آره بعضی جاها انگار زود جوش می زنه. نمی دونم، من برا خوب شدنش کاری نکردم خیلی هم طول کشید خوب بشه.

من حالا نه به این خاطر، کلا واسه اینکه جوش نزنم صابون درخت چای خریدم و موثر بوده، خواستی امتحان کن