2777
2789
عنوان

دوستان کنکوری

29 بازدید | 2 پست

سلام،من دیپلمم نظام قدیمه سال ۹۳ فارغ شدم امسال ترمیم هارو شرکت کردم دیروز نرسیدم فیزیکو تموم کنم امروز نرفتم😭خیلی حالم بده حس میکنم با یه بچه کوچیک هرچی زحمت کشیدم پوچ شد

نمره فیزیک اونموقعم ۱۷ بوده ولی خب تراز خیلی پایینی میده نظرات رو خوندم اکثرا گفته بودن فیزیک امروز خیلی اسون بوده وای چیکار کنم خیلی حالم بده

هدفم پرستاری بود مث اینکه باید قیدشو بزنم

بنظرتون خیلی ترازم پایین میاد؟

نمراتم تا الان

زیست۱۸

عربی۱۹

ریاضی۱۹.۵

فارسی۱۸.۵

دینی۱۸.۵

زبان۱۷

خدایا امروز ۱۶مهر ۴۰۴ هست و من از همیشه بیشتر ناامیدم هروز که میگذره من ناامیدتر وسردرگم تر میشم،هرچقدر تلاش میکنم بیشتر از هدفم دور میشم دیگه از اطرافیان خجالت میکشم،خدایا در آستانه۳۰سالگیم و من بعد از گذشت ۱۱سال هنوز دست نکشیدم ایندفعه نیاز عمیق به نگاههات دارم دیگه بریدم ،الهی گاهی نگاهی😓

باید میرفتی فوقش نمرت کمتر میشد همون 17 رو میذاشتنکلا فیزیک نهایی همیشه آسونه هیچوقت سخت نمیدن

نه دیگه اینجوری نیست، هرچی بگیری همونه

لعنت بهم کوتاهی از خودم بود خوب برنامه نریختم

خیلی خسته بودم

خدایا امروز ۱۶مهر ۴۰۴ هست و من از همیشه بیشتر ناامیدم هروز که میگذره من ناامیدتر وسردرگم تر میشم،هرچقدر تلاش میکنم بیشتر از هدفم دور میشم دیگه از اطرافیان خجالت میکشم،خدایا در آستانه۳۰سالگیم و من بعد از گذشت ۱۱سال هنوز دست نکشیدم ایندفعه نیاز عمیق به نگاههات دارم دیگه بریدم ،الهی گاهی نگاهی😓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷