2777
2789
عنوان

😢ماماننم میگه

90 بازدید | 11 پست

تو ادم اجتماعی نیستی تو جمع با ادم حرف نمیزنی و نمیخندی از همه چی خجالت میکشی و نمیدونی چطور رفتار کنی . پس هیچکی نمیگیرتت واسه همینم خواستگار نداری .

باور نمیکنید این خاستگار نداشتن من شده دغدغه مامانم اونقد بخاطر این موضوضع باهام دعوا و فکر و خیال میکنه که مریض شده

اینم بگم قیافه و سلامت بدنم خوبه

شیوه حرف زدن مامانت خیلی زشته.

ولی تو هم میتونی خودتو تغییر بدی

چند سالته؟

معمولا میگن خوابگاه و دانشگاه خیلی تاثیر داره

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا ناو دنا و میناب.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل کنه.💙🤷وطن عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘🎀🎀🎀رسولاخراجیها:لاتم لاتای قدیم🤠لااقل خاک وناموس وطن حالیش بود🙂من هرگندی باشم وطن فروش نیستم🥲💗دهنتم چفت میکنم وطنفروش احمق🤗🦥🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷آریایی💘خلیج تا ابد فارس💖💙💘شهاب عزیزم:🥺🤍اسلام حاصل پنجاه سال گذشته نیست🌚اسلام از بیش از ۱۴۰۰ سال پیش در این مملکت بوده و هست💚.اثر آن از سالهای بسیار دور در فرهنگ و ادب و شعر ما بوده.حافظی ک شمارو طاقچه خونتون گذاشتین در چندین روایت قرآن خدارو از بر خونده.😍💖💙چشاش مث مورفینه برامA@💘🎀🎀💗

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ولی من فقط با دوستام حرف میزنم . حتی با همکلاسیام بگو بخند ندارم

بگو بخند فرق داره با حرف زدن.

من یه نفر برای دایم انتخاب کردن مامانم دیدش نزاشت بگیرش گفت دختره سِرِ یکساعت پیشش بودم هیچ حرفی نزده

سعی کن ارتباط بگیری با مردم

@رویآ

سرِ یعنی چی؟

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا ناو دنا و میناب.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل کنه.💙🤷وطن عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘🎀🎀🎀رسولاخراجیها:لاتم لاتای قدیم🤠لااقل خاک وناموس وطن حالیش بود🙂من هرگندی باشم وطن فروش نیستم🥲💗دهنتم چفت میکنم وطنفروش احمق🤗🦥🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷آریایی💘خلیج تا ابد فارس💖💙💘شهاب عزیزم:🥺🤍اسلام حاصل پنجاه سال گذشته نیست🌚اسلام از بیش از ۱۴۰۰ سال پیش در این مملکت بوده و هست💚.اثر آن از سالهای بسیار دور در فرهنگ و ادب و شعر ما بوده.حافظی ک شمارو طاقچه خونتون گذاشتین در چندین روایت قرآن خدارو از بر خونده.😍💖💙چشاش مث مورفینه برامA@💘🎀🎀💗

خب هرکس یه تایپ شخصیتی داره

بعضیاهم درونگرا هستن بعضیا برون گرا

طرز بیان مادرت خوب نبود هرچند که میدونم حتما از دلسوزی و نگرانیه

من خودمم با فامیل خصوصاااا فامیل پدری نمیتونم کنار بیام ساکتم گوشه گیرم اصلا دنیا و طرز فکرمون باهم فرق داره انگار. همیشه هم پشت سرم حرف میزنن

عمه بیشعورم به مامانم میگفت دخترتو ببر روانپزشک 😑

یه درصد باخودش فکر نمیکرد شاید از اون خوشم نمیاد

اما تو جمع دوستا و غریبه ها درحد نیاز صحبت میکنم میگم میخندم نظرمو میگم. قبلا خیلی درونگرا تر بودم از وقتی رفتم تو جامعه و دانشگاه و شاغل شدم واقعا بهتر شدم

شماهم کلاس برو جاهای عمومی برو باچندنفر کم کم ارتباط بگیر راه میوفتی