2777
2789
عنوان

😢ماماننم میگه

156 بازدید | 12 پست

تو ادم اجتماعی نیستی تو جمع با ادم حرف نمیزنی و نمیخندی از همه چی خجالت میکشی و نمیدونی چطور رفتار کنی . پس هیچکی نمیگیرتت واسه همینم خواستگار نداری .

باور نمیکنید این خاستگار نداشتن من شده دغدغه مامانم اونقد بخاطر این موضوضع باهام دعوا و فکر و خیال میکنه که مریض شده

اینم بگم قیافه و سلامت بدنم خوبه

شیوه حرف زدن مامانت خیلی زشته.

ولی تو هم میتونی خودتو تغییر بدی

چند سالته؟

معمولا میگن خوابگاه و دانشگاه خیلی تاثیر داره

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا میناب و ناو دنا.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل میکنه.🤗💘#آریایی🇮🇷🇮🇷.#خلیج_همیشگی_فارس🇮🇷🇮🇷.#لعنت_بر_وطن فروش.✨🟤رسول اخراجی ها؛لاتم لاتای قدیم🤠لااقل هر گندی هم که بودن خاک و ناموس و وطن حالیشون بود.دهنتم جررررمیدم وطن فروش خائن🤝🏻🤗💘🟤💙💙شهاب قشنگم؛اسلام محصول ۵۰ سال گذشته در این مملکت نیست.اسلام از ۱۴۰۰ پیش در این مملکت بوده است و اثر آن در فرهنگ و تاریخ و ادبیات این کشور وجود دارد.حافظی که شما روی طاقچه خونتون میزارین در ۱۴ روایت قرآن خدا رو از بر خونده.💙💙💗💗💗چشاش مث مورفینه برام@A💘🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀#بهیادماکان🥺💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی من فقط با دوستام حرف میزنم . حتی با همکلاسیام بگو بخند ندارم

بگو بخند فرق داره با حرف زدن.

من یه نفر برای دایم انتخاب کردن مامانم دیدش نزاشت بگیرش گفت دختره سِرِ یکساعت پیشش بودم هیچ حرفی نزده

سعی کن ارتباط بگیری با مردم

@رویآ

سرِ یعنی چی؟

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا میناب و ناو دنا.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل میکنه.🤗💘#آریایی🇮🇷🇮🇷.#خلیج_همیشگی_فارس🇮🇷🇮🇷.#لعنت_بر_وطن فروش.✨🟤رسول اخراجی ها؛لاتم لاتای قدیم🤠لااقل هر گندی هم که بودن خاک و ناموس و وطن حالیشون بود.دهنتم جررررمیدم وطن فروش خائن🤝🏻🤗💘🟤💙💙شهاب قشنگم؛اسلام محصول ۵۰ سال گذشته در این مملکت نیست.اسلام از ۱۴۰۰ پیش در این مملکت بوده است و اثر آن در فرهنگ و تاریخ و ادبیات این کشور وجود دارد.حافظی که شما روی طاقچه خونتون میزارین در ۱۴ روایت قرآن خدا رو از بر خونده.💙💙💗💗💗چشاش مث مورفینه برام@A💘🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀#بهیادماکان🥺💔

خب هرکس یه تایپ شخصیتی داره

بعضیاهم درونگرا هستن بعضیا برون گرا

طرز بیان مادرت خوب نبود هرچند که میدونم حتما از دلسوزی و نگرانیه

من خودمم با فامیل خصوصاااا فامیل پدری نمیتونم کنار بیام ساکتم گوشه گیرم اصلا دنیا و طرز فکرمون باهم فرق داره انگار. همیشه هم پشت سرم حرف میزنن

عمه بیشعورم به مامانم میگفت دخترتو ببر روانپزشک 😑

یه درصد باخودش فکر نمیکرد شاید از اون خوشم نمیاد

اما تو جمع دوستا و غریبه ها درحد نیاز صحبت میکنم میگم میخندم نظرمو میگم. قبلا خیلی درونگرا تر بودم از وقتی رفتم تو جامعه و دانشگاه و شاغل شدم واقعا بهتر شدم

شماهم کلاس برو جاهای عمومی برو باچندنفر کم کم ارتباط بگیر راه میوفتی

تو جامعه بودن خیلی تاثیر داره

هیچوقت دختر خجالتی نباش

همیشه اعتماد به نفس داشته باش بگو بخند به خودت برس اینجوری خیلی جذابتر به نظر میرسی،یا درستو ادامه بده یا یه شغلی رو ادامه بده

این دو خیلی تاثیر داره مخصوصا شغل ...

خیلی از دخترایی که واقعاااا خوشگلن اعتماد بنفس ندارن

برعکس اینایی که قیافه ندارن خدای اعتماد به نفسن و همین باعث میشه تو چشم بقیه مخصوصا اقایون جذاب به نظر برسن

خیلی سال پیش دانشجو که بودم یه خانمی تمیزکار خوابگاه بود، خیلی خانم متینی بود هر جا هست خدا حفظش کنه، گفت دخترا چیه هی شوهر شوهر میکنین، برین یه جای خوب سر کار ازدواجم نکنین، طفلکی روزای محرم با گوشیش نوحه میزاشت وقتی کف خوابگاه و تی میکشید و بیصدا گریه میکرد دو تا هم بچه داشت، حالا بعد از سالها فهمیدم است میگفت