2777
2789
عنوان

ارثیه

33 بازدید | 4 پست

سلام خانوما.ببخشید یه سوال داشتم.ببینید من خیلی آدم مظلومی بودم و هیچوقت هیچی از پدر و مادرم نمیخواستم و در واقع هزینه ای برام نکردن حتی یه جهاز هم بهم ندادن همه رو با کار کردن خودم خریدم.اما دخترها و پسرهای دیگه برای خرید ملک شون همیشه از پدرم کمک میگرفتن.یعنی میخواستن خونه ای ماشینی یا زمینی چیزی بخرن پول کم داشتن از پدرم میگرفتن و دیگه پس نمیدادن.من اون وقتا برام مهم نبود که بهم جهیزیه ندادن اما الان حس میکنم خیلی مظلوم واقع شدم و حقم خورده شده. الان پدرم وصیت کرده که ارثش بین دختر و پسرش یکسان تقسیم بشه اما من میخوام این موضوع رو مطرح کنم که باید به اون مقداری که به خواهرام برای خرید ملک کمک کردن به منم بدن بعد تازه تقسیم یکسان ارث رو بکنن...پدرم در قید حیات هستن بنظرتون کارم بده؟زشته؟یا حقمه؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2834
2835
2108
داغ ترین های تاپیک های امروز