2777
2789
عنوان

سیسیا نخ یا حبیب

35 بازدید | 11 پست

شدم؟؟اومدم سرکار یه پسره بغل دستمون مغازه داره بعد جارو گذاشته بود جلو کرکره خودشم یکم اونورتر وایساده بود سرش تو گوشی منم ریموتو زدمنصف کرکره رفت بالا متوجه بشه برداره برنداشت دیدم زیر چشمی نگاه میکنه از رو نرفت خودم یه تکون دادم برم بردارم یهو خودش سریع رفت برداشت منم گفتم لطفا بردار اونمیهو گفت سلام 😂😂

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وا خب چرا برنمیداشت جارو😂😂😂😂😂یعنی حس میکنم میدونست اونحام ولی نمیدونم چرا برنمیداشت

یلحظه شاید حواسش پرت شده

آرامشم همه چیزمه 💖 اگه کامنتم باب میلت نیست بم حمله ور نشو من توی خانواده و محیط آروم و سالمی بزرگ شدم و به خوی وحشی گری عادت ندارم🎀

حبیب🤣غیر این چیکار میتونس بکنه

وا خب چرا برنمیداشت جارو😂😂😂😂😂یعنی حس میکنم میدونست اونحام ولی نمیدونم چرا برنمیداشت

حبیب نسخه زنونه😂

اون روزم از خیابون رد میشدم برم سمت مغازه سرمو برگردوندم دیدمداره نگاه میکنه انقد ذوق کردم تا رسیدممغازه به هم زل زدیم

شایدم اخه زیرچشمی نگام میکرد

روی نگاه پسرا حساب باز نکن

آرامشم همه چیزمه 💖 اگه کامنتم باب میلت نیست بم حمله ور نشو من توی خانواده و محیط آروم و سالمی بزرگ شدم و به خوی وحشی گری عادت ندارم🎀

اون روزم از خیابون رد میشدم برم سمت مغازه سرمو برگردوندم دیدمداره نگاه میکنه انقد ذوق کردم تا رسیدم ...

در کل هیچوقت رو رفتارای پسر دل نبند چون خیلی وقتا خودشونم نمیدونن چی میخوان اگه واقعا هم حسی باشه میگه دیگه

لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

در کل هیچوقت رو رفتارای پسر دل نبند چون خیلی وقتا خودشونم نمیدونن چی میخوان اگه واقعا هم حسی باشه می ...

اره راس میگی فک کنم باید بیخیالش بشم بیچاره کاریم نکرد نگاهم که پسرا کلا عادتشون نگاه میکنن

اره راس میگی فک کنم باید بیخیالش بشم بیچاره کاریم نکرد نگاهم که پسرا کلا عادتشون نگاه میکنن

نمیدونم چندسالته ولی این تفکرات تو سن کم بوجود میاد من خودم نوجون بودم از یکی خوشم میومد تو ذهنم فک میکردم اونم منو دوس داره کوچیک ترین رفتارشو علاقه برداشت میکردم در صورتیکه اینطور نبود

منم حس میکنم خودت از اون پسره خوشت میاد واس همین رفتاراشو علاقه برداشت میکنی

لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم