2777
2789
عنوان

نظز بدیننن

121 بازدید | 9 پست

بچه ها من تولد یکی از دبیرا مون جغرافیا ، تولدشه میخوام کتاب روانشناسی تکه هایی ار یک کل منسجم بگیرم چطورع ؟؟

چون خودش دیدم خیلی تو مدرسه کتاب روانشناسی میخونه ، یه جوری نیست؟؟

اگر خیلی اهل کتاب هست،پس این رو خونده مسلما

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگر خیلی اهل کتاب هست،پس این رو خونده مسلما

منم مشکلم همینه ولی خوب ریسک دیگه، اون روز ازشون پرسیدم چند تا کتاب روانشناسی معرفی کنید اینو نگفتن یه چند تایی معرفی کردن

منم مشکلم همینه ولی خوب ریسک دیگه، اون روز ازشون پرسیدم چند تا کتاب روانشناسی معرفی کنید اینو نگفتن ...

میتونی رمان های روانشناسی بخری براش

کتاب های عباس معروفی عالیه

بقیه کتاب ها یکم سنگین هست شاید مورد علاقش نباشه که بگم

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

میتونی رمان های روانشناسی بخری براش کتاب های عباس معروفی عالیه بقیه کتاب ها یکم سنگین هست شاید مورد ...

اخرین کتابی که من در جریانم خوندن کی پنیر من را جا یه جا کرد بودش