2777
2789

چند خريدي؟؟؟؟

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سوال دیگمم اینه كه ضد افتاب معمولی رو میشه زیر چشم هم زد؟ شما میزنین؟ من هیچوقت زیر چشم نزدم میخوام ...

نه دور چشم نمیشه زد.موجب حساسیت میشه

تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.
افتضاحه البته بمن که اصلانساخت

من انقد پوستم حساسه تا مرطوب كننده معمولی میزنم لپام قرمز میشه حالا جالبه اینو چند ساعته زدم قرمز نشدم خدا كنه به من بسازه

ماشالا

من انقد پوستم حساسه تا مرطوب كننده معمولی میزنم لپام قرمز میشه حالا جالبه اینو چند ساعته زدم قرمز نش ...

من چندهفته که زدم شروع کردبه جوش زدن خداروشکرسریع قطعش کردم کلافهمیدم چیزایی که ویتامینسی داره چه کرم چه ماسک ابلیموچیزای دیگه بهم نمیسازه مثل اسیدیه لایه بردارهم بهم نمیسازه

گرجان به جان من کنی جان وجهان من👈تویی😘

مرسی بچه ها پس نه كرم ویتامین سی و نه ضد افتابو به زیر چشمم نمیزنم

باید بگردم كرم زیر چشم كه بهم بسازه پیدا كنم نمیدونم چرا من برعكسم كرم زیر چشم بدتر خط میندازه برام. 

ماشالا

من چندهفته که زدم شروع کردبه جوش زدن خداروشکرسریع قطعش کردم کلافهمیدم چیزایی که ویتامینسی داره چه کر ...

منم بزنم چند وقت ببینم بهم میسازه یا نه اگه جوش زدم قطع كنم

ماشالا

نه ضد افتاب معمولی دور چشم رو اصلا نزن من مارکای خارجیم میزدم دو. چشم منع بود ضد افتاب دور‌چشم بخر ...

اخه عزیزم ضد افتاب دورچشم خیلی گرون شده . البته من چون بیرنگ میخوام از برندهای خارجی فقط میتونم استفاده کنم که اونام گرونه مثلا درمدن ۱۳۰ است یا اوسرین ۱۴۰