2777
2789
عنوان

رل مجازی

89 بازدید | 11 پست

یه دختر و پسر هستند که پسره بعد از چند ماه دل دختر رو برد و باهم رل زدن تو مجازی قسمت عجیب ماجرا اینه دختره شمالی و پسره کورد هستن اما کار و زندگی پسر عراق هست

چی باعث میشه همچین کاری رو کنند و نظرتون چیه؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مسخره بازی

انگار با گوشیت وارد رابطه شدی

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

مسخره بازی انگار با گوشیت وارد رابطه شدی

دقیقا فاصله ها به شدت دور،نمیدونم چطوری وابسته میشن امیدوارم حداقل آخرش با هم ازدواج کنند چون بیشترین ضربه رو دختر میخوره

خب دارم میگم دیگه الکیه وقتی هردوتاشون دور از همن چه معنی میده.دختره چقدر سادس

پسره زیاد رفته رو مخش چندین ماه هست یه مدتی هم با هم قهر بودن و بلاک کردن هم دیگه رو پسره هم یه موقع هایی واسه اینکه اذیتش کنه میگفته عشق فقط عشق خودم که دختره رو کفری کنه الان یکی دو هفته اس دوباره با هم آشتی کردن و رسمی رل زدن خودش میگه پولدار بودن پسر تایپ من نیست پسر با عرضه هست پسره هم بهش گفته کورد کرمانشاه هستم تو عراق توی یه ساختمان کار میکنه دیپلم داره خود دختره معتقده عشق مهمه بقیه اش رو با کسی که دوستش دارم تو زندگیمون میسازیم بهش قول داده که برگرده ایران با هم ازدواج کنند

ایشالا ولی این اشتباهه که هر سال میره تو رابطه

پارسال با یکی رفته تو رابطه البته به صورت مجازی اون آقا تهران زندگی میکرد کلا یکماه بیشتر طول نکشید متوجه شد با دخترای زیادی این آقا در ارتباطه و ابراز علاقه میکنه جدا شد از اون روز دیگه تصمیم گرفت به کسی اعتماد نکنه اما خودش میگه میخوام به این آقا اعتماد کنم و تصمیم ازدواج داره